Hvad spiser jeg egentligt ? Kostprogram med Gustav
6. september 2017

Hvad spiser jeg egentligt ? Kostprogram med Gustav

I er mange, som følger med i mit kost- og træningsprogram sammen med Gustav. Men hvad spiser jeg egentligt? Det er I mange, som gerne vil vide.

Nu er det sådan Gustav lever af at lave kost- og træningsprogrammer, så jeg kommer ikke til at dele opskrifterne her på bloggen, da det ville være synd og lidt dumt af mig i forhold til Gustavs forretning.

Jeg har været i gang i 12 uge (- 1 uge) grundet ferie. Så faktisk har vi kun været i gang sammen i 11 uger på træningsfronten, dog har jeg selv trænet ved siden af. Det er den bedste gave jeg har givet mig selv! At have en personlig træner, har for mig været rigtig motiverende og faktisk har rejsen de sidste 12 uger ikke været så hård, men derimod sjov. Særligt når din træner hedder Gustav. Gustav er det sødeste menneske, også er han god til at motivere og fortælle sin uforbeholdne mening, hvilket jeg elsker.

Jeg er selv rigtig dårlig til at pakke tingene pænt ind, i min verden er en spade en spade. Folk der er ærlige og ligetil, ved man, hvor man har!

(opskrifterne finder på her på bloggen under glutenfri-opskrifter)

Hvorfor valgte jeg Gustav, som min personligetræner? 

Jeg har ligesom mange andre fuldt Gustav på sidelinien helt tilbage fra Dagens Mand. Ja, den Gustav var måske ikke lige mig, men igen – han fangede min opmærksomhed. Men der hvor Gustav virkelig fangede mig, var da han gang på gang deltog i tv-programmer med andre DIVA’er mv. og denne “lille” Gustav havde den vildeste mentalitet, udholdenhed og fanden-i-voldskhed. Drengen har nærmest vundet alt, og han har en vilje som vi alle kunne lære lidt af. Han giver ikke op, han kæmper og vil bevise, vi andre tog fejl. Efter at have set Gustavs forvaltning på egen krop, på andres kroppe, høre hans små citater, var jeg ikke i tvivl om, at han ville kunne flytte mig i den rigtige retning.

Jeg havde ikke drømt om, at jeg skulle få en god ven ud af det, og en jeg måske kan arbejde lidt sammen med – Gustav og jeg har udviklet de lækreste gulerodsmuffins med ostecreme – dem må du prøve! MUMS

Forløbet er ved at være slut…

På fredag er det sidste træningsdag inden brylluppet, og vi afslutter et 12 ugers forløb, men Gustav og jeg slipper ikke hinanden! På fredag skal jeg have resultatet af 12 ugers kost- og træningprogram. Jeg er en smule spændt! For 4 uger siden tog vi en vejning og der var jeg så stolt og lykkelig! Havde smidt 2,4 kg og smidt 13% fedt, hvilket var langt mere end jeg havde drømt om.

Jeg gik ind til det her forløb med en drøm om at omforme nogle ting på min krop, få en stærk krop efter 2 fødsler og ikke mindst få min kondi tilbage. Jeg har fundet lysten og glæden i min træning igen, jeg har fået et endnu højere energi nivaue og min krop er blevet stærk.

Jeg har undgået sukker mest muligt i disse uger, men nu skal vi ikke glemme at jeg lever af kagerne, og jeg har naturligvis smagt og spist kage, når jeg har bagt og skulle teste opskrifter mv. Men ellers har jeg undgået sukker, stivelse og alkohol. Jeg er tit til arrangementer og events, hvor det har været svært at undgå, men så har jeg taget en ekstra løbetur 😉

Jeg har en ekstrem travl hverdag, og min frokost er ikke det måltid jeg priotere aller mest, men min morgenmad og aftensmad er de måltider, hvor familien er samlet og dermed også de vigtigeste for mig.

Jeg har taget lidt billeder af min mad den sidste tid, så I kan se hvad jeg spiser 🙂

GemGem