Strategidøgn i svensk idyl
22. november 2018

Strategidøgn i svensk idyl

Traditionen tro tog Carina aka BrandSome og jeg på strategidøgn i starten af november. Vi gentog successen fra foråret, hvor vi også var på strategidøgn i Sverige. Det er virkelig den bedste gave at have fundet Carina, som er den største hjælp og rådgiver i min virksomhed. Men jeg er også blevet en veninde rigere, som jeg nærmest er endnu mere taknemlig over.

Vi rejste over Øresund til den svenske idyl på spaophold for at tilbringe 24 timer intensivt sammen. Der stod strategi og planlægning på programmet, og det er utroligt, hvor effektiv man bliver, når pauserne står på massage, kaffen er af den bedste slags, og søvnen er uden børne-afbrydelser. Med andre ord: vi kom ned i gear og lukkede os selv inde i selvforkælelse og blev dermed endnu mere praktiske og nytænkende.

Ingen tur over storebælt uden en smut tur forbi EKO Malmö – slikland 🙂

teamet

eko malmoe slik

Hvorfor spaophold?

Carina og jeg er begge fan af at tage langt væk – både fysisk og psykisk – når der skal planlægges business. Når jeg kommer langt væk fra mine vante rammer, er det meget nemmere for mig at blive inspireret, fordybe mig, og jeg har ro i hovedet til at brainstorme og planlægge. Og det var nemlig det, Carina og jeg skulle. Vi skulle lægge en strategi for, hvad der skal ske med Ditte Julie og By Ditte Julie i 2019. Og nåh ja, så var det jo bare råhyggeligt, og den motivation skal man ikke undervurdere 😉

Denne gang havde jeg valgt Torekov Hotell i Skåne, idet stedet er af den mindre slags og dermed mere intimt. Perfekte rammer for et strategidøgn. Torekov Hotell ligger meget tæt på vandet og har en smuk natur omkring sig. Man bor i egne hytter med opholdsstue, som igen var perfekt for et helt døgn med intenst arbejde. Vanvittig smukt og idylisk sted kun 1,5 times kørsel fra København.

Vi havde begge bestilt ansigtsbehandlingen “Elemis Brilliant Face” indeholdende massage af hovedbund, ansigt, arme og skuldre. Jeg bare sige, at det var intet mindre end fantastisk. At ligge dér under kyndige og kompetente hænder, der masserede og forkælede min hud, fik mig til at slappe helt af. Og det kan lyde kliché-agtigt, men jeg slappede simpelthen så meget af, da jeg lå på briksen, at mine tanker bare begyndte at myldre. På den gode måde.

Derudover vil jeg sige Torekov Hotell har en skøn restaurant, som forkælede os om aftnen og ikke mindst om morgenen – ps. deres kaffe smager fuldstændig vanvittig godt. Den husker jeg stadig!

torekov spahotell

strategi doegn

restaurante

Strategidøgn

Set udefra, kan jeg godt se, at det bare ligner, at Carina og jeg plasker rundt i en pool, spiser og slapper af. Det gjorde vi OGSÅ, men at få 24 intense timer med Carina på tomandshånd, kommer der virkelig noget godt ud af. 2019 kommer til at blive et helt igennem fantastisk år, og jeg er meget forventningsfuld. Jeg lancerer By Ditte Julie, jeg udgiver bogen Kageminder, har en bogudgivelse mere senere på året samt alt det andet jeg laver, og som jeg er så heldig at skulle fortsætte med i 2019. Det kræver meget forberedelse, planlægning og en helt klar strategi, hvis tingene skal spille 200%.

Derfor er sådanne strategidøgn uhyre vigtige for mig. Jeg elsker, at jeg ved, hvad jeg skal og ikke skal de næste mange måneder.

I får lige en masse billeder fra smukke Torekov Hotell.

strategi someplan ditte julie

partner in crime

udendoers spa

vaerelse torekov

torekov spa