Traditionstro afholdte jeg tøse aften med KAGE og SHOPPING
28. februar 2017

Traditionstro afholdte jeg tøse aften med KAGE og SHOPPING

Jeg elsker at samle mine veninder, deres veninder og bekendtskaber, særligt til kage og shopping. Jeg nyder at kunne holde forskellige arrangementer for mine nærmeste! Ja, jeg nyder virkelig at være værtinde. Derfor afholder jeg 2 gange om året en shoppingaften for mine veninder, deres veninder eller mødre. Den står på shopping til de mindste, kage, kaffe, hygge og masse af snak på kryds og tværs.

Jeg bager altid en masse – så har jeg en undskyld, for at lave et lille kagebord – jep “lille” 😀 hihi!!!

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 21.01.43

lagkage_glaze_Ditte_Julie2

Hvis du gerne vil have opskriften på lagkagen, har jeg naturligvis skrevet den til dig Den U L T I M A T I V E tøselagkage.

Desværre var det sidste gang Maise var med, da hun skal prøve kræfter med nogle nye eventyr, og jeg må derfor håbe jeg får/kan finde en lige så sød konsulent.

Shopping til de mindste, når det er bedst!! 🙂

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 21.01.50 Skærmbillede 2017-02-26 kl. 21.02.06

Nogle har skrevet til mig, om det er et arrangement, som I kan tilmelde jer – det er det desværre ikke. Dette er et arrangement for mine veninder og deres veninder. 🙂 KAGE og SHOPPING – What not to like !! 😉

Skærmbillede 2017-02-26 kl. 21.02.28

GemGem