Træningsstatus // jeg er forvirret !!
26. juli 2017

Træningsstatus // jeg er forvirret !!

Okay jeg bliver simpelthen nød til at komme med en træningsstatus allerede. Jeg er simpelthen så lykkelig og lidt forvirret! Når man er midt i sådan et forløb, tror det gælder mange drømme/forløb, så ser man ikke selv resultaterne!

Idag udkom HER & NU med en fin artikel omkring Gustavs og mit træningsforløb. HER & NU har fået lov til at følge min rejse, og de kommer dermed igen, når vi er ved at være i mål (altså lige før brylluppet).

Jeg er selv begyndt at kunne se en smule ændringer – men mest af alt, er jeg bare blevet så meget gladere, fået en anden energi og nyder vores træningstimer – som i helt vildt!!! Det er hårdt, men også en fornøjelse for mig.

Træningsstatus – på kun 3 uger…..

Her er billederne taget af Bo Nymann // HER & NU for 3 uger siden :

Billeder jeg lige hurtigt fandt frem fra de sidste par dage  (kan I også se en forskel?) :

HER & NU var forbi for 3 uger siden, KUN 3 uger, og jeg synes allerede jeg kan se en kæmpe forskel i hoved – weehhuuuu Gustav – det er dæleme for sejt altså – jeg giver lige mig selv et skulderklap og fortsætter med høj pande..!! 😀

Her får lige nogle skønne billeder taget af Bo Nymann.