Træningsstatus // jeg er forvirret !!
26. juli 2017

Træningsstatus // jeg er forvirret !!

Okay jeg bliver simpelthen nød til at komme med en træningsstatus allerede. Jeg er simpelthen så lykkelig og lidt forvirret! Når man er midt i sådan et forløb, tror det gælder mange drømme/forløb, så ser man ikke selv resultaterne!

I dag udkom HER & NU med en fin artikel omkring Gustavs og mit træningsforløb. HER & NU har fået lov til at følge min rejse, og de kommer dermed igen, når vi er ved at være i mål (altså lige før brylluppet).

Jeg er selv begyndt at kunne se en smule ændringer – men mest af alt, er jeg bare blevet så meget gladere. Jeg har simpelthen fået en anden energi og nyder vores træningstimer – som i helt vildt!!! Det er mega hårdt, men også en stor fornøjelse for mig. Følelsen efter sådan en omgang træning er virkelig den bedste.

Træningsstatus – på kun 3 uger…..

Her er billederne taget af Bo Nymann // HER & NU for 3 uger siden :

Billeder jeg lige hurtigt fandt frem fra de sidste par dage (kan I også se en forskel?) :

HER & NU var forbi for 3 uger siden, KUN 3 uger, og jeg synes faktisk allerede jeg kan se en kæmpe forskel i hoved – weehhuu Gustav – det er dæleme for sejt altså – jeg giver lige mig selv et skulderklap og fortsætter med høj pande..!! Synes virkelig Gustav er en god træner. Han er så god til at heppe, støtte op, men også presse mig 😀

Her får lige nogle skønne billeder ag mig som er i fuld sving med at træne. Billederne er taget af fortograf Bo Nymann.

GemGem