Velgørenhedsbal // Future Fairy Tales Foundation 2017
12. november 2017

Velgørenhedsbal // Future Fairy Tales Foundation 2017

Et ægte velgørenhedsbal

I går aftes var jeg til Future Fairy Tales Foundation et velgørenhedsbal afholdt af Julie Zangenberg til fordel for Rødekors. Temaet var Winter Wonderland.

Det var en virkelig smuk aften, og der var pyntet så smukt op! Faktisk havde min skønne Lars Jon pyntet bordene op og lavet dekorationerne rundt omkring – så fint!

Jeg var så heldig at følges med Lasse Spangenberg og Lise Bostrup.

Skærmbillede 2017-11-12 kl. 09.45.15

JA, det var min brudekjole … !!

Lasse havde klædt os begge på inkl. Julie Zangenberg. Faktisk var mit outfit min brudekjole, som Lasse havde lavet lidt om 🙂 Nogle vil synes det var en fed ide og andre vil synes det er synd, men jeg aner ikke hvad jeg skulle bruge den til igen. Jeg ville ikke have den “bare” skulle hænge i skabet.

Igår havde jeg toppen fra min brudekjole på, og jeg havde alle mine minder med mig fra vores bryllupsdag! Det var en smule specielt. Jeg er pjattet med tanken og ideen om jeg kan genbruge dele fra min kjole. Toppen er så smuk og elegant! Tak Lasse for at have gjort mig smuk endnu en gang!

Søde Mai Mainnicke var også til festen.

AUKTON – Jeg havde doneret.

Sidst på aften gik en auktion igang, hvor vi var 18, som havde doneret forskellige ting for at samle penge ind til Rødekors. Jeg havde sat en festkage til 20 mand på højkant. Da det blev min tur kunne jeg dårlig være i min egen krop! På en eller anden måde blev jeg ramt “tænk nu hvis ingen byder…” – PINLIGT!! Men kagen havde en værdi på kr. 1.800,- men blev solgt til kr. 3.500,- !! WEEHUUU meget glad!!

Alt i alt samlede vi alle sammen kr. 315.000,- ind til Rødekors – VILDT !!!

Læs mere:

Ny sæson af Kagemagi!! Glæd jer

Julie Zangenbergs fødselsdagskage 

Strategidøgn i svensk idyl 

Så fik jeg startet mine bagekurser – lykke på højt plan

GemGem