Venskaber betyder alt… så jeg holder fast!
2. juli 2018

Venskaber betyder alt… så jeg holder fast!

Venskaber

Jeg kom sådan til at tænke på mine venskaber her forleden, da jeg var ude og løbe i går hørte jeg for anden gang på min løbetur Gilli og Lukas Grahams nye sang, holder fast. Lukas synger på et tidspunkt følgende:

“Kig på mit ansigt,
se på min forvandling.
Jeg har krydset hver en kantsten,
for at nå til, hvor jeg står!
Jeg ved ikke, hvor vi ender,
men jeg ved, hvor nemt det vender.
Så jeg holder fast på dem, der var der for mig dengang!

Jeg fik gåsehud og begyndte at tænke på venskaber og ikke mindst mine egne venner og veninder!

surprise fødselsdag

(nogle af mine veninder)

Jeg har en lille kerne af veninder og venner som jeg elsker mere end noget andet, og de fleste har været en del af mit liv meget længe. De få nye venskaber jeg har fået indenfor de sidste par år, har tilgengæld taget en plads i mit hjerte med ekspresfart! Gad vide om det er sådan med veninder og venner, som det er med kærester/forelskelse. Jo ældre vi bliver, jo hurtigere går tingene også. Vi ved, hvad vi vil have og ikke vil have? Tja, det tror jeg på!

Tilbage til teksten i sangen! Ordene “Jeg har krydset hver en kantsten, for at nå til, hvor jeg står” ramte plet! For jeg har virkelig kæmpet mig til min egen lykke og succes. Det har kostet en del på nogle konti (her taler jeg ikke økonomi). Men jeg har vendt hver en kantsten og vendt mig selv på vrangen for at indse og opnå det, som gør mig aller mest lykkelig.

Jeg føler ikke, at jeg har ændret mig. Måske kun det til bedre. Jeg har virkelig lært mig selv at kende og fundet ud af, hvem jeg er og hvad jeg står for! Jeg har givet mig selv lov til at smile hver dag og være glad. Det har jeg virkelig aldrig prøvet før! Jeg har siden jeg var helt lille ikke kunnet lide mit eget spejlbillede og den person jeg var og alle dage kæmpet for at være noget jeg ikke var. Ung og uvidende, og som voksen ikke kunnet komme ud af mine gamle tanker omkring mig selv, hvor jeg var min egen største fjende og dunkede mig selv i hovedet. Uden det skal lyde som ynk, så er hver en kantsten vendt for at stå, hvor jeg står idag.

At bede om hjælp er en styrke!

Jeg har i den grad fået hjælp til, at stå hvor jeg står idag! Det er ikke et svaghedstegn, men en KÆMPE styrke. At man selv er klar over, at man har brug for hjælp, er et kæmpe skridt på vejen – mod det bedre.

Jeg går til coach og body-SDS. Jeg har brugt mine veninder og venner utrolig meget. Nogle mere end andre, men jeg kunne ikke være nogle af dem foruden, for det har altsammen hjulpet mig til at stå, hvor jeg står idag! Jeg tror i den grad det kan mærkes på mine omgivelser, at jeg har vendt min indre synkende skude til en indre sejr.

Men det vigtigste i sangen som ramte så dybt er “jeg ved ikke, hvor vi ender, men jeg ved, hvor nemt det vender. Så jeg holder fast på dem, der var der for mig dengang!” ALLE mine veninder og venner, som har stået på sidelinjen de sidste år og set min rejse, og været mine små klipper, støttet og hjulpet. Dem skal jeg holde fast i!! Det er dem, som også er der, hvis det en dag vender eller de dage, som er lidt hårde, for de dage er der også! Men de fylder ikke så meget mere.

Hvad vil jeg egentlig sige?

Jeg synes vi lever i en verden, hvor vi alle er gode til at fremhæve os selv, men glemmer fælleskabet, støtten i hinanden og glæden ved andres lykke og glæde. Vi er intet uden hinanden og det fællesskab vi selv skaber!

Vi skal hjælpe hinanden og være den bedste udgave af os selv, for når du er det, bliver du også mere for andre. Jeg vil huske den tekst og den sang hver dag og huske at fortælle mine venner og veninder, at de og vores venskaber betyder ALT for mig!

Sidste fredag den 22. juni (på min fødselsdag), fandt jeg igen ud af, at jeg har de dejligste veninder og deres selskab, kærlighed og støtte betyder alt. Vi kan grine, græde og glæde os sammen!

Mærk efter hvad der føles rigtigt.. Og husk at værne om det du elsker og holder af.

Det var blot lidt mandagstanker herfra mit hoved. Ved ikke om det gav mening for dig, men i hvert fald kom der lidt kærlighed ud til mine dejlige veninder og venner! Tak til Jer ❤

ps. naturligvis er min familie og Marck også en vigtig brik i det her, men nu er dette blogpost til mine veninder og venner 🙂

Læs mere:

Babyskridt, følelser og en helt særlig betydning 

Hvad er dit formål, hvad vil du egentligt sige? 

Traditionstro afholdte jeg tøse aften med kage og shopping 

At se verden med nye øjne

GemGem