Vi holder ekstra lang juleferie – vi rejser til…..
23. december 2018

Vi holder ekstra lang juleferie – vi rejser til…..

Juleferie

Imorgen er det juleaften og vores juleferie starter for alvor. Men faktisk har vi forlænget vores juleferie med et par ekstra uger. Sådan helt præcist en hel måned. I fredags vinkede vi farvel til vuggestuen og børnehaven, og sagde på gensyn til februar – det lyder så vildt. Men det er sådan det er.

Vores næste rejseoplevelse starter lige på den anden side af det nye år.

Vi elsker at rejse i januar! Denne gang er det måske også sidste store rejse inden både Karla og Marck skal starte i skole, ja min mand stopper som håndværker for at tage på Københavns Erhvervs Akademi og læser til bygningskonstruktør til sommer. Marck skal være på skolebænken i 3,5 år og Karla starter i skole til sommer, så måske en hel måneds fravær (særligt for Marck) bliver lidt svært.

“At rejse er at leve….”

Vi er kæmpe fan af asien. Vi har rejst det mest af asien tyndt de sidste mange år. Særligt før vi fik børn, men da Karla var 2 år drog vi 3 uger til Thailand, og i januar i år var vi som sagt på Cuba og i Mexico

Vi har rejst i både Thailand (af flere omgange), Vietnam, Cambodia, Malaysia, Bali, Singapore. Personligt elsker jeg/vi den del af verden, både det kulturelle, maden, naturen og deres gæstfrihed vi mangler dog så meget endnu i den verdensdel.

Nu rejser vi afsted igen i ..

Før vi fik børn rejste vi oftes ud i verden på en enkel billet, havde booket nogle få overnatninger også måtte vind og vejr vise os vores eventyr. Alt vi vidste var vi havde noget af en rejse forude, og at vi skulle være tilbage på job på en vis dato, og bookede først en returbillet, når vi nærmede os hjemrejste tidspunktet.

Da vi rejste i januar var hele vores rejse planlagt ned i mindste detalje, og det kan bestemt også noget. Vi gjorde det mest af alt fordi det var første rejse med begge børn.

MEN nu gør vi det vi bedst kan lide igen. Rejser ud i verden på en enkelbillet og kun 3 dage er booket. Og så ved vi, at vi har 1 måneds juleferie. Denne gang går turen til det mere uspoleret Indonesien og klart fordi det er verdens største ø-rige (over 17.500 øer) og Filippinerne (tror vi). Vi vil lade det være op til vind og vejr, og gode oplevelser.

Turde slippe kontrolen…

Marck og jeg har alle dage lovet hinanden, at det ikke måtte være børnene, som skulle “styre os”, men de måtte følge med os og vores drømme. Særligt, når de er så små. Vi testede dem i januar på Cuba og i Mexico, og derfor tør vi godt kaste os ud i, at rejse på vores yndlingsmåde med kun en billet ud i verden og ingen returbillet endnu 😉

Vi rejser til:

Vi flyver fra København til Krabi (ligger i thailand) og direkte videre til Kuala Lumpur (hovedstaden i Malaysia) og til sidst til Yogyakarta (By i Indonesien).

Her kører vi videre til en by Magelang, hvor vi skal overnatte i 3 dage, her skal vi først lige komme over evt. jetlag, for så derefter at opleve Borobudur Templerne. Det skulle være fantastisk smukt, og er også på Unesco’s liste over verdenskultur arv. Templerne er fra ca år 750-850 og er verdens største buddhistiske monument, og når vi er den oplevelse rigere så er der frit slag for hvor vi så skal slå lejr, vi afventer også lidt vejret på disse kanter, da dele af indonesien er i monsun sæson (regn sæson) og kan give nogle voldsomme regnskyl og tordenbyger. Det er også en af grundene til at vi ikke booker alt på forhånd, så kan man nemlig bare stikke af før tid eller tage rejsen en anden vej rundt.

Men Indonesien er mere gransket hjemmefra, så efter Borobudur står den på strand/ø-liv på Nusa Penida, Gili øerne Raja Ampat, et smut til Komodo Island for at se varaner og Pink beach, ja det er som det lyder, stranden er lyserød og den mest uberørte og smukke i verden da der ingen mennesker bor på Komodo grundet øen er en fredet national park og at der er mange varaner der er farlige for os mennesker.

Filippinerne er dog slet ikke så gransket som Indonesien, men det undersøger vi, når vi kommer frem til Indonesien og skal planlægge vores tur fremadrettet.

Vi glæder os så meget til vores juleferie!!!