Vind vilde præmier i Klub Ditte Julie
1. oktober 2022

Vind vilde præmier i Klub Ditte Julie

Klub Ditte Julie har fødselsdag og det skal SELVFØLGELIG  fejres!

Vi fejrer det med en række nye tiltag i Klub Ditte Julie som fx en hel ny fødselsdagskategori, så du altid kan finde den helt perfekte opskrift til dit fødselsdagsbord! Hvad end det er wienerbrød, fødselsdagsboller, en overdådig lagkage eller en simpel bradepande, så finder du det i den nye kategori.

Som noget andet nyt kan du nu som medlem af Klub Ditte Julie få en fast medlemsrabat, når du shopper i min webshop. Alle klub medlemmer får fremover 20% på alle mine bøger, nougat, marcipan osv. på min webshop.

Gaver til medlemmer

Men nu til det, som dette blogindlæg i virkeligheden handler om. GAVER. For altså ingen fødselsdag uden gaver vel?! Derfor så har jeg sammen med en masse skønne og fantastiske samarbejdspartnere forberedt en MASSE giveaways til alle jer medlemmer. Jeg kommer hver uge i oktober til at trække lod blandt jeres billeder i Vores Bageforum til en fantastisk gave. Der er ingen krav til skønhed eller perfektion, jeg ønsker blot at vi deler vores bageglæde <3 Så del et billede af din pandekage, din overdådige moussekage, din flade vandbakkelser eller noget helt fjerde – alt er velkomment.

Allerførste giveaway bliver en fuldstændig magisk kurv fra Lucia Care og lodtrækningen finder sted blandt billeder, der er uploadet i perioden 30/9-9/10.

Vind et bagekursus med mig

Derudover så har mit team og jeg planlagt en hel stor præmie for alle årsmedlemmer af Klub Ditte Julie. Alle der er eller bliver årsmedlem af Klub Ditte Julie inden d. 31/10 er nemlig med i lodtrækningen om et bagekursus i mit studie på Bredgade i København. Vind et privat kursus for dig og 8 af dine kære.

Det er nyt for mig igen at afholde bagekurser og hold op hvor har jeg bare savnet det! Jeg er taknemmelig for, at det igen er muligt.