Voksentid i børnehøjde – LEGOland & LEGO House
9. juni 2018

Voksentid i børnehøjde – LEGOland & LEGO House

I maj måned dog vi til Billund, som er LEGO byen over dem alle! Jeg har ikke selv været i LEGOland siden jeg var helt lille, og det eneste jeg husker fra stedet er mit LEGOkørekort og den smukke by bygget af LEGO.

Vi var inviteret over for at besøge det nye LEGOHouse, og valgte at besøge LEGOland og tage en overnatning på LEGO Hotel. Det blev til to dage i børne-paradise !! WAUW. Men det viste sig faktisk også at blive en tur for mor og far! Idet børnene kontant var optaget af lege og hygge, havde Marck og jeg så meget voksentid, hvor vi kunne snakke sammen og slappe af! Win-Win 😀

Annonce for LEGO (land og house)

LEGOland

LEGOland er ubetinget et land, hvor børn kan føle sig hjemme og lege! Alt er i børnehøjde og mine børn havde en fest! Vores bedste venner var taget med på tur, hvilket gjorde det endnu bedre. Der var flere voksne til at tage sig af ungerne, når de voksne også gerne ville prøve lidt forlystelser – jeg er et kæmpe barn, når det kommer til rutchebaner 🙂

Albert bliver 2 år her i juni måned, og han fik virkelig meget ud af at være afsted. Mere end jeg havde regnet med! Han kunne faktisk prøve en del og den store legeplads var et kæmpe hit!

Ingen tvivl om, at vi havde to meget trætte børn, efter 7 timer i LEGOland. På den korte køretur (3 min.) fra LEGOland til LEGO Hotel faldt begge børn i søvn 😉

LEGO Hotel

Hotellet over dem alle, når vi ser det hele med børnebriller på. Vi havde bestilt et LEGO Friends værelse, særligt for at glæde Karla. Karlas reaktion da hun så værelset var to die for! Shit hun var sød.

Se lige hvor fint det er:

Stor ros for maden på hotellet! Jeg synes virkelig buffeten var lækker og top iorden. Jeg har før været på hoteller, hvor maden ikke var noget af råbe hurra for! Særligt ikke, når det er et stort børne hotel, eller det er i hvert fald i børnehøjde. Men igen var der en masse voksentid og nydelse. Efter maden hoppede børnene i legeland og vi kunne nyde et glas vin. 🙂

LEGOHouse

LEGOHouse var noget jeg havde glædet mig til! Flere på hotellet roste det til skyerne, så forventningerne var høje! Trods jeg faktisk ikke helt vidste, hvad huset 100 % bød på.

Men jeg må bare sige WAUW !!!!!!! Jeg kunne have brugt mange flere timer der! Men begge børn kunne ikke rumme mere. De var trætte og vi havde en lang tur hjem til København. Men 5 timers leg blev det til.

Jeg ved godt LEGOHouse byder på meget mere end det, men jeg må simpelthen rose deres Mini Chef (spisestedet) til skyerne! Aldrig har jeg oplevet mad være så fedt for børnene! Først bygger du selv din menu ud af et kort og nogle legoklodser. Herefter scanner du din “legofigur” og Mini chef tager imod din ordre og på en lille skærm følger vi og børnene med i, at Mini chef giver bestilling til køkkenet, som består af mange små LEGOmænd. GENIALT!

Kort inden din mad er klar, starter en lille film på skærmen, som står for enden af dit bord. På filmen kan du se din mad blive pakket og sendt afsted. Hvorefter din mad kommer trillende på et transportbånd og ned til to store robotter, som pænt overlevere din mad. Alt er så gennemført og i børnehøjde.

LEG og BYG

I LEGOHouse kan du bygge og lege med LEGO til du falder om. Alt er så gennemført! Jeg har meget svært ved at beskrive, hvor fedt jeg synes det var! Vores børn fik to dage de stadig snakker om (Albert snakker ikke, men hvem tæller). Karla har leget med LEGO lige siden vi kom hjem. Hun snakker stadig om alle de fede ting, vi byggede i LEGOHouse.

Jeg nød i den grad at se mine børn lege og være kreative. Jeg sad flere gange og kiggede på dem med en kaffe i hånden og nød roen. Vi fik så meget voksentid på vores ellers planlagte børnetur. Kan varmt anbefales!

Af hjertet tak for turen og på GENSYN !!

Læs mere:

Into the woods // Familiedag og anmeldelse 

We believe in magic // Jul hos Lars

Dagbog og tanker bag program 5

Mandagstanker – beviset på, at jeg konstant tænker på kage

GemGem