We believe in magic // Jul hos Lars
17. november 2017

We believe in magic // Jul hos Lars

We believe in magic

I går åbnede Lars Jon op for sin julestue i sit Flower studio – “We believe in magic”. Verdens fineste julestudio !! Jeg finder så meget ro ved at være inde hos Lars. Der er så vanvittig smukt.

Lars er en vaske ægte tryllekunstner og han har taget mig med storm. Nærmest som en forelskelse, for jeg er dybt forelsket i manden og hans personlighed. Jeg er så glad for han er blevet en del af mit liv. Ikke kun i det profesionelle, men som en af mine tætte venner. Så bær over med alle mine meget rosende ord om Lars, men jeg kan ikke skjule min begejstring!!

Lars’ Flower Studio er nu et fortryllende og magisk JULE Flower studio – det er magisk, natur, enkelt og lækkert. Jeg er pjattet med det. SMUKT med SMUKT på.  Jeg elsker at pynte op til jul, meeeeeen jeg kommer ikke i nærheden af det her!!

        

GemGem