Sukkerfri julekonfekt // dadelkugler med marcipan og guld

Skærmbillede 2017-11-21 kl. 10.20.22Sukkerfri julekonfekt eller i hvert fald er der ikke brugt raffineret sukker i disse lækre guldkugler med dadler og marcipan. Mit kagekrydderi, CAKE FACTOR har også signeret sig ind – ja, det kan jeg altså putte i ALT!

Jeg elsker julen, som i sådan helt hysterisk meget!! Julen er for mig indbegrebet af hygge, samvær og nærvær. Hvad hænger bedre sammen med hygge og samvær end kage? Tjaaa jeg spørger bare. 😉

Men julen behøver ikke være fyldt med sukker! Nørj vi får meget af det i disse dage. Derfor har jeg kastet mig ud i lidt sukkerfrie julefristelser.

Sukkerfri julekonfekt // Dadelkugler med marcipan og guld

ca. 20 guldkugler
150 g dadler med sten
1,5 spsk kokosolie
4,5 spsk kokosmel
4,5 spsk kakaopulver
1 tsk vaniljepulver
2 spsk mandelmel
1/2 tsk CAKE FACTOR (eller kanel)
50 g revet EASIS marcipan

Drys
Guldstøv

Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser og blend det hele sammen. Form dadelmassen til ca. 20 kugler og kom dem op i en pose med guldstøv og ryst. Sæt dem evt. på køl nogle timer, så de bliver lækre faste og kolde. De kan holde sig i op til en uge på køl.

Tip: Hvis du vil lave dem en tand mere lækre, så tril dem i 100 g EASIS mørk chokolade og herefter i guldstøv.

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (9)
  1. Uhmmm.. vil du anbefale at chokoladen er smeltet eller bare meget fint hakket, hvis man skulle rulle dem i det også? ??☺️

  2. Er det bare mig der savner en printer venlig version af dine opskrifter 🙂
    Har set det på mange andre sider kan i hvert falde ikke se det på din 🙂

    1. Nej, det er bestemt ikke kun dig. Men lige pt. kan jeg ikke få installeret den funktion. Den kommer og jeg arbejder op sagen. ¨

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.