Om mig

Ditte Julie, formidler af det søde liv

Mit navn er Ditte Julie Jensen. Jeg deltog i Den Store Bagedyst i 2015, og efterfølgende i juleudgaven 2018. Sidenhen har jeg gjort min passion for kagerne til min levevej. Jeg er formidler af det søde liv, TV-kok, kagebogsforfatter, foredragsholder, influencer og iværksætter. I august 2019 lancerede jeg, sammen med Imerco, min egen bage- og stelserie by Ditte Julie, som jeg er designeren bag. Jeg driver en online abonnementsforretning Klub Ditte Julie fyldt med opskrifter, bagekurser og how to-videoer. Jeg har udgivet 13 kogebøger og 6 e-bøger siden 2016 både ved Gyldendal og i eget forlag. Velkommen til mit univers af inspiration!

Om mig

Iværksætteri og forretning

Mange bolde i luften

Sådan trives jeg bedst. Jeg har først og fremmest opbygget en online forretning på baggrund af mine kager, men det har også ført andre spændende udfordringer med sig. Personligt har det givet mig, at jeg har skulle se mig selv som forretningskvinde med det skønneste team bag mig. Jeg leder med autencitet og kærlighed og prøver hver dag, at skabe den arbejdsplads, som jeg altid selv har drømt om. Professionelt har det ført til både en bestyrelsespost, investeringer i andre virksomheder og så skal jeg meget snart afholde min første bootcamp for iværksættere.

Kager og bagværk

Mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ

Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk, kager og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være intakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelthen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier!

Hindbærbomber

Mine udgivelser

7 bøger hos Gyldendal

6 bøger i mit eget Forlag

Udgivet 6 e-bøger

Afholdt utallige bagekurser

IMG_2150

Tv-deltagelser

Tilbage i 2015 deltog jeg i Den Store Bagedyst og efterfølgende i juleudgaven i 2018, som jeg vandt. Det var en kæmpe oplevelse, og en oplevelse som i den grad har vendt op og ned på min verden. Uden jeg vidste det, blev det starten på min rejse som selvstændig. Jeg samler uden tvivl på gode, lærerige oplevelser, og derfor har jeg også efterfølgende opsøgt dem ved bl.a. at deltage i andre tv-programmer – bl.a. 5. Gear og Over Atlanten på discovery+ i 2020 og På tværs af Danmark på Tv2 i 2021. Det udvikler mig personligt og rykker til mine grænser. Jeg elsker udfordringen i det og ikke mindst de små og store eventyr, som følger med.

Påskemoussekage2-min
    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping