Om mig

Velkommen til…!

Mit navn er Ditte Julie, jeg er kagebogsforfatter, kageskribent, fuldtidsblogger, youtuber og hvad vi ellers kan kalde det, når man lever af at formidle det søde liv og dele ud af min hverdag på godt og ondt.

Når ikke jeg blogger og udvikler opskrifter, er jeg mor til to små børn, Karla (nov. 2013) og Albert (juni 2016).Når jeg skal være mig selv, elsker jeg at løbe og være i et fitnesscenter.

Lidt mere om mig…

Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være indtakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelthen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier!

Bag det store smil gemmer sig en “lille Ditte”, som har oplevet mobning, læsevanskelighedder, og en kamp med sig selv og usikkerhed, som har sat nogle ar på sindet selv den dag idag. Derfor har jeg et BANKENDE hjerte for børn. Jeg er tidligere ambassadør for Børns Vilkår, og elsker at skabe en masse glæde og succes for børn igennem bagningen og mit univers.

Jeg ELSKER at skabe min egen succes.

Følg endelig med på min instagram, som fyldt med lækker kageinspiration, kageoplevelser, mig og mine familie i hverdags øjeblikke.

På YouTube finder du min egen kanal “Ditte Julie Jensen” . Kanalerne byder på videoer fyldt med gode tips og trick samt lækre opskrifter og flotte kager.

Følg endelig også med på min facebook, som meget godt afspejler min instagram profil, men hvor jeg også linker direkte til opskrifter, blogposts og YouTube videos.

dittejulie-portræt