Om mig

Velkommen til…!

Mit navn er Ditte Julie, jeg er kagebogsforfatter, kageskribent, foredragsholder, iværksætter med stort I, indehaver og designer bag bage- og stelserien By Ditte Julie og TV-kok. Kort fortalt, jeg er formidler af det søde liv og dele ud af min hverdag, iværksætteri rejse på godt og ondt.

Lidt mere om mig…

Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være indtakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelthen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier!

Jeg har de sidste 4 år udgivet 7 bøger. 2 bøger i mit eget Forlag, og ellers udgiver jeg bøger hos Gyldendal. Jeg har lavet 4 e-bogen, afholdt utallige bagekurser.

Bag det store smil gemmer sig en “lille Ditte”, som har oplevet mobning, læsevanskelighedder, og en kamp med sig selv og usikkerhed, som har sat nogle ar på sindet selv den dag idag. Derfor har jeg et BANKENDE hjerte for børn. Jeg er tidligere ambassadør for Børns Vilkår, og elsker at skabe en masse glæde og succes for børn igennem bagningen og mit univers.

Jeg ELSKER at skabe min egen succes. Jeg elsker at se muligheder, opnå min drømme og det jeg brænder for.

Følg endelig med på min instagram, som fyldt med lækker kageinspiration, Livets rutchebane og hverdags øjeblikke.

På YouTube finder du min egen kanal “Ditte Julie Jensen” . Kanalerne byder på videoer fyldt med gode tips og trick samt lækre opskrifter og flotte kager.

Følg endelig også med på min facebook, som meget godt afspejler min instagram profil, men hvor jeg også linker direkte til opskrifter, blogposts og YouTube videos.

dittejulie-portræt