Om mig

Om mig

Ditte Julie

Mit navn er Ditte Julie Jensen. Jeg deltog i Den Store Bagedyst i 2015, og vandt efterfølgende juleudgaven i 2018. Sidenhen har jeg gjort min passion for kagerne til min levevej som formidler af det søde liv, TV-kok, kagebogsforfatter og foredragsholder. Jeg har udgivet 13 kogebøger og 6 e-bøger siden 2016 både ved Gyldendal og i eget forlag. I august 2019 lancerede jeg, sammen med Imerco, min egen bage- og stelserie by Ditte Julie, som jeg er designeren bag.

Ditte Julie

Starten på min selvstændige rejse

Min deltagelse i Den Store Bagedyst i 2015 og efterfølgende juleudgaven i 2018 var en kæmpe oplevelse, og en oplevelse som i den grad har vendt op og ned på min verden. Uden jeg vidste det, blev det starten på min rejse som selvstændig, som jeg har været på lige siden.

Bærlagkage5-min

Det førte til Klub Ditte Julie

Klub Ditte Julie er et online opskriftsunivers med opskrifter, online bagekurser og how to videoer. Intensionen med Klub Ditte Julie har altid været at skabe et fællesskab omkring kagerne.

Klub Ditte Julie har mere end 700 opskrifter på alt fra bagværk, tærter, moussekager til salte aftenretter. I Klub Ditte Julie ønsker jeg at hjælpe jer bedst muligt igennem det søde køkken. Derfor har jeg også lavet adskillige videoer, hvor jeg forklarer, gennemgår og guider dig igennem diverse bageteknikker. For eksempel viser jeg, hvordan du laver perfekte kanelsnurrer. Eller hvordan du undgår at din mousse skiller. Og selvfølgelig også hvordan du mestrer en smuk og spejlblank glaze.

Koldskålsmoussekager2-min