Handelsbetingelser for Ditte Julie Shop

Webshoppen drives af:

By Ditte Julie ApS
Killerupvej 5
2770 Kastrup
CVR. nr. 40407626
Tlf: 50727276

Betaling

Firmaet By Ditte Julie ApS modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Mobilepay. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Firmaet By Ditte Julie ApS bruger en godkendt betalingsserver (Quickpay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

Firmaet By Ditte Julie ApS afsender pakker hver dag med mindre andet er oplyst under varen.

Levering sker med GLS og kun til danske adresser.

Fragtpris 35 kr.

Fri fragt ved køb over 500 kr.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen.

Ved rimelig reklamation (fx. produktionsfejl) dækker firmaet By Ditte Julie ApS rimelige fragtomkosninger (fx. ikke Express levering).

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Bemærk at ved personligt signerede bøger bortfalder fortrydelsesretten.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter modtagelsen af varen og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@dittejulie.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her.

Ved køb af events, bootcamps, workshops m.fl. glæder fortrydelsesretten ikke, se yderligere information længere nede på siden.

Returnering

Reklamationer sendes til:

Webpakkeriet
Vejlevej 15, Ølholm
7160 Tørring

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Ved returnering skal varerne have alle etiketter og være i perfekt stand. Læg din fortrydelsesformular ved.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Du er dog velkommen til at skrive til kundeservice@dittejulie.dk for returmærkat. I så fald vil dit tilgodehavende blive fratrukket 35 kr. ved brug af medsendte returmærkat.

Sender du varer retur ved brug af eget returmærkat vil du få dit tilgodehavende inkl. fragt tilbagebetalt, så snart vi modtager varen. Returbeløbet tilbagebetales ved samme betalingsform, som du benyttede, da du foretog dit køb.

Bemærk venligst, at vi ikke afhenter returvarer sendt til pakkeshops.

Ombytning 

Hvis du gerne vil bytte varer, så returnerer du varen og lægger en ny bestilling på dittejulie.dk. Det kan du gøre med det samme og samtidig sikre dig, at den ønskede vare ikke er udsolgt.

Vi refunderer købsbeløbet inkl. fragt for den returnerede vare, så snart vi modtager den.

Uafhentede pakker

I tilfælde af, at du ikke afhenter den fremsendte varer på udleveringsstedet inden 14 dage, returneres varen automatisk til os. I dette tilfælde retter vi henvendelse til dig per oplyste mail for at afklare, hvorvidt du ønsker at fastholde købet eller i stedet fortryde købet. Får vi ikke svar retur fra dig indenfor en rimelig frist (10 hverdage), går vi ud fra, at du har fortrudt købet. Vi gør opmærksom på, at returfragten i dette tilfælde pålægges dig. Fastholder du derimod købet og ønsker, at pakken skal genfremsendes, pålægges du selv at betale for at få den genfremsendt.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Kurser, bootcamps, events, m.fl.

Du skal være opmærksom på, at billetter til kurser og bootcamps ikke kan ombyttes, du kan dog videregive billetten til 3. mand. Hvis du ønsker at videregive din billet beder vi dig om at rette henvendelse til os via e-mail til kundeservice@dittejulie.dk. I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, er der ikke fortrydelsesret ved “rekreative fritidsaktiviteter, hvis det fremgår af aftalen, hvilken dag eller inden for hvilken bestemt periode den pågældende tjenesteydelse skal udføres (f.eks. bestilling af biografbilletter og teaterbilletter)”. Det betyder, at køb af kursus/bootcamp er bindende, og at kurser/bootcamps ikke kan refunderes, hvis du bliver syg eller ikke kan deltage. Se evt. forbrug.dk.

Aflysning af kurser, bootcamps, events, m.fl.

Vi forbeholder os ret til at aflyse udbudte kurser og bootcamps, eksempelvis ved for få tilmeldinger eller ved sygdom hos nøglepersoner. I tilfælde af aflysning fra vores side vil du få mulighed for enten 1) at flytte din tilmelding til et andet kursus/bootcamp med ledige pladser, eller 2) at få det betalte beløb tilbage. Ønsker du at få det betalte beløb tilbage, tilbagefører vi automatisk billetprisen til din konto. Vi garanterer dog ikke, at aflyste kurser eller bootcamps vil blive gennemført på et senere tidspunkt.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping