Om mig

Velkommen til min bageverden, som består af alle slags kagerkreationer og en masse ærlighed og kærlighed til bagningen. Jeg hedder Ditte, har en lille familie bestående af kæreste (nu forlovede) og vores 2 dejlige børn, Karla fra 2013 og Albert fra 2016.

Jeg har en enorm stor kærlighed til bagværk og ikke mindst den kreative del af det. Smagen skal være indtakt med en kages udseende, hvis du spørger mig. Derfor går jeg meget op i, at det er øjet som spiser først, uden at munden bliver skuffet. Men mest af alt, elsker jeg at bage, fordi jeg elsker at være kreativ og glæde mig selv og andre igennem mit bagværk. Synes simpelthen det er vildt hyggeligt at stå i køkkenet og skabe en masse lækkerier!

Bag det store smil gemmer sig en “lille Ditte”, som har oplevet mobning, læsevanskelighedder, og en kamp med sig selv og usikkerhed, som har sat nogle ar på sindet selv den dag idag. Derfor har jeg et BANKENDE hjerte for børn. Jeg er ambassadør for Børns Vilkår, og elsker at skabe en masse glæde og succes for børn igennem bagningen og mit univers.

Jeg ELSKER at skabe min egen succes.

Følg endelig med på min instagram, som fyldt med lækker kageinspiration, kageoplevelser, mig og mine familie i hverdags øjeblikke.

På YouTube finder du både min egen kanal “Ditte Julie Jensen” samt min kanal “Kagemagi“, som er baggrunden for et samarbejde mellem Annemette Voss og jeg selv. Kanalerne byder på videos fyldt med gode tips og trick samt lækre opskrifter og flotte kager.

Følg endelig også med på min facebook, som meget godt afspejler min instagram profil, men hvor jeg også linker direkte til opskrifter, blogposts og YouTube videos.