Klub Ditte Julie

Bliv medlem

Få adgang til +600 opskrifter, tips og tricks til din bagning, how to videoer og online bagekurser for alle. Bliv en del af et bagefællesskab med +1500 andre bageglade, som du kan livechatte med i Vores Bageforum.

399 kr/år 49 kr/md.

Hvad er Klub Ditte Julie?

  • Opskrifter, der er overskuelige og let læselige
  • How to videoer, hvor jeg lærer dig bagningens teknikker
  • Online bagekurser, hvor jeg guider dig igennem hele processen
  • Et bageforum, hvor alle bagespørgsmål er tilladt

 

Er du allerede medlem? 
Login her
Du sparer 4 måneder

Årlig betaling

399 kr/år

600+ opskrifter

Få fast 20% medlemsrabat på hele min webshop (gælder dog ikke selve medlemskabet).

How to videoer på chokoladetemperering, marcipanbånd, glaze og meget mere

Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn

Adgang til Vores Bageforum - et online forum, hvor du kan stille dine bagespørgsmål, kommentere på andres opslag eller uploade billeder.

Månedlig betaling

49 kr/md.

600+ opskrifter

Få fast 20% medlemsrabat på hele min webshop (gælder dog ikke selve medlemskabet).

How to videoer på chokoladetemperering, marcipanbånd, glaze og meget mere

Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn

Adgang til Vores Bageforum - et online forum, hvor du kan stille dine bagespørgsmål, kommentere på andres opslag eller uploade billeder.

Klub Ditte Julie

Hvad vil jeg lære?

Alt, hvad du behøver for at få succes i det søde køkken

Icon-2 copy 8
Luftigt bagværk
Icon-2 copy 5
Fyldte chokolader
Icon-2
Lagkager
Icon-1
Moussekager
Icon-1 copy
Tærter
Icon-1 copy 2
Salte retter
Icon-2 copy 3
Mørdej og blindbagning
Icon-2 copy 6
Undgå at din mousse skiller
Icon-2 copy 2
Chokoladetemperering
Icon-2 copy 7
Glaze
Icon-2 copy
Sprøjteteknik
Icon-2 copy 4
Børneunivers

Ditte Julie Jensen

Mød personen bag

Mit navn er Ditte Julie Jensen. Jeg deltog i Den Store Bagedyst i 2015, og efterfølgende i juleudgaven 2018. Sidenhen har jeg gjort min passion for kagerne til min levevej. I 2020 startede jeg Klub Ditte Julie, hvor jeg har delt ud af min bageerfaring lige siden. Jeg har bagt uafbrudt siden Den Store Bagedyst, og nu lærer jeg fra mig i Klub Ditte Julie, hvor du finder alle mine opskrifter, how to videoer samt tips og tricks til bagningen.

Ditte Julie
W-Icon-1 copy 3
600+ opskrifter
W-Icon-2 copy 9
30+ online bagekurser
W-Icon-2 copy 10
50+ how to videoer
W-Icon-2 copy 11
Bageforum

Få adgang til det hele

Start din bagning

Kun 49 kr. om måneden

Opskrifter

Bagværk, cheesecake, chokolade, flødeboller, glutenfri, hverdagskager, is, moussekager, lagkager, snacks og tærter. I Klub Ditte Julie finder du opskrifter for alle niveauer til en hver lejlighed. Fra de nemme, men lækre kager, til de teknisk sværere kager med glaze, snirkler og meget andet. Gå desuden også på opdagelse i det salte køkken i Klub Ditte Julie.

Se alle opskrifter

Ribstærte 1

How to videoer

I korte how to videoer giver jeg dig tips, tricks og inspiration til bagningen. Vær med helt tæt på, når jeg temperer chokolade, laver chokoladesnirkler eller marcipanbånd, indfarver chokolade eller pynter mine kager. Jeg guider dig igennem det hele.

Se flere how to videoer

IMG_6604-min

Hvordan ser Mit Klub Ditte Julie ud?

Når du bliver medlem af Klub Ditte Julie får du din helt egen profil. Her finder du de opskrifter, som du har markeret med et hjerte som din favorit, skrevet en note til eller senest har besøgt. Du finder også Min Konto, hvor du kan få et overblik over din ordrehistorik, dine oplysninger samt administrere dit abonnement. Det er også gennem din profil, at du finder Vores Bageforum, som er et online forum, hvor du og alle andre medlemmer kan udveksle bageidéer, erfaringer, tips og tricks.

Vores Bageforum

Har du brug for hjælp?

Så er du altid velkommen til at stille dit bagespørgsmål i Vores Bageforum. Som medlem af Klub Ditte Julie får du adgang til et eksklusive bageforum, hvor du kan tilføje et opslag, billede eller en kommentar til inspiration for alle. Et online forum, hvor bagningen er i fokus, og hvor vi kan udveksle idéer, erfaringer, tips og tricks for at hjælpe og inspirere hinanden.

Screenshot af bageforum
Ditte, Karla og Albert-min

Bagekurser for børn

Når børn bager, er det med kaos, mel, krymmel og uorden over det hele, men der er også mange succesoplevelser. I Klub Ditte Julie finder du online bagekurser for børn, hvor jeg guider jer ekstra meget igennem opskriften. Opskrifterne er nemme med masser af pynt, præcis som de små elsker det, og så er de børnevenlige i både smag og udseende. Jeg er selv mor til to dejlige børn, Karla på 8 år og Albert på 5 år, så jeg kender alt til at have børn med i køkkenet. Det kan faktisk være lidt af et projekt, men øvelse gør som bekendt mester – også når det handler om at have sine små med i køkkenet.

Bag med her

Bagekurser for nybegyndere

Jeg guider dig igennem bageprocessen og giver dig en grundlæggende forståelse for bagværk. Opskrifterne er nemme og med få elementer, så du kan koncentrere dig om smag og konsistens. Du bager efter opskrifter med begyndervenlige teknikker og enkel pynt, som vil være overskuelig for dig, men samtidig udfordre dig, så du også vokser i bagningen.

Se flere kurser

Bagekurser for øvede

Bagekurser for øvede er til dig, som forstår bagværket, men gerne vil løfte dig bageteknisk. Jeg guider dig igennem opskrifterne, som er udviklet til den øvede bagere, der kan lide at arbejde med mange elementer og kreativt pynt.

Hvad opnår du?

Som medlem af Klub Ditte Julie opnår du udvikling og ikke mindst en masse inspiration til din bagning. Du vil lære nye teknikker og blive udfordret på de bagekundskaber, som du i forvejen har.

P1010533-min

Hvad siger vores kunder?

Vi har spurgt vores kunder, hvad de synes om Klub Ditte Julie. Du kan læse deres svar herunder. De nævner blandt andet opskrifterne og how to videoerne som noget af det bedste ved Klub Ditte Julie. De fremhæver også, at der noget for alle, og at man altid kan finde råd og vejledning. Det glæder mig at høre og gør mig enormt stolt.

Det bedste ved Klub Ditte Julie er opskrifterne, nye smage, nye teknikker, inspiration osv. osv. osv. Jeg kunne blive ved!

3AEDC289-373D-4E04-86A6-2F1A3F4B84D8-min
Nicole Mørck
Små portionsanrettede citrontærter med brændt marengs og karamel

I Klub Ditte Julie er der noget for en hver smag, og man kan altid finde råd og vejledning.

Michelle Bjerrum-min
Michelle Bjerrum
Portionsanrettede hindbærdesserter med karamelglaze, gold chokolade, friske hindbær og guldstøv

Jeg elsker de mange lækre opskrifter i Klub Ditte Julie, at man kan matche opskrifter med forme fra By Ditte Julie serien, og så er siden brugervenlig.

Karen Puller Østergaard-min
Karen Puller Østergaard
Små portionsanrettede citrontærter med brændt marengs og karamel

Det bedste ved Klub Ditte Julie er, at jeg er gået fra at starte som ny og nu er ret øvet på grund af how to videoerne.

Henriette Lundholm-min
Henriette Lundholm
Koldskåls panna cotta med crunchy kammerjunker og bær

Det bedste ved Klub Ditte Julie er, at der er noget for alle. Der er både nogle nemme opskrifter men også nogle avancerede.

Gunilla Staal-min
Gunilla Staal
Portionsanrettede hindbærdesserter med karamelglaze, gold chokolade, friske hindbær og guldstøv
Du sparer 4 måneder

Årlig betaling

399 kr/år

Unikt opskriftsindeks med 600+ opskrifter. Skriv dine helt egne noter til opskrifterne, marker dine favoritter og se senest besøgte opskrifter på MIN SIDE.

Nye opskrifter hver måned af klubbens gæstebagere.

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber. Match dine By Ditte Julie produkter med opskrifter på Klub Ditte Julie.

How to videoer, lær at lave de helt rigtige lagkagebunde, aldrig mere skilte mousser mv.

Online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Bliv en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring. Lav opslag, kommentér på andres eller upload et billede til inspiration for alle.

Månedlig betaling

49 kr/md.

Samme indhold, men du betaler månedligt.

Unikt opskriftsindeks med 600+ opskrifter inkl. opskrifter af klubbens gæstebagere. Skriv dine egne noter til opskrifterne og marker dine favoritter.

Tips og tricks til at bage med By Ditte Julie forme og redskaber.

How to videoer og online bagekurser for både nybegyndere, masterclass og børn.

Bliv en del af Vores Bageforum - et online forum for udveksling af idéer og sparring med andre klubmedlemmer.

    Kurv
    Din kurv er tomGå til shop
      Calculate Shipping