7 I Bagværk/ Glutenfri/ Kager/ Morgenmad

Sunde bananpandekager // sund og smuk morgenmad // GreenGate

sunde bananpandekager pandekager sund morgenmad

Sponsoreret af GreenGate.

I sommerferien må vi godt forkæle os selv med en god morgenmad, give os selv en god start på dagen med nogle sunde bananpandekager. De er sunde, nemme og ekstrem velsmagende, også kan de varieres alt efter hvad du er til. Bananpandekager hitter max herhjemme! Karla har dem også tit med på madpakken, da jeg kan snyde en masse nødder og sunde ting i hende – win win.! 😀

(ps. også selvom det er efterår, vinter eller pinse, så skal du give dig selv tid til disse bananpandekager, som helt ærligt kun tager 5 min at kreere – sæt igang)

Tid til en god morgenmad : sunde bananpandekager

Sommeren er over os, og flere af os er gået på sommerferie. Nogle er heldige at opholde sig i udlandet og andre nyder den danske sommer, når den er bedst (læs: grå og lidt halvtrist). Noget tyder på sommeren kommer i næste uge, og der går vi på ferie 😀 Hvilket bliver dejligt! Jeg har ikke hundrede procent ferie, da jeg har en del arbejde (sådan er det at være nyopstartet og ikke mindst selvstændig) – men det gør mig ikke noget! Familien er hjemme og vi skal finde på nogle hyggelige ting, da vi ikke skal ud og rejse grundet bryllup til efteråret.

Jeg elsker at kæle for detaljen, også selvom det blot er en omgang morgenmad jeg laver. Øjene bliver så glade, og det er nu engang dem vi spiser først med! GreenGate har lanceret det fineste nye stel, vaser, kander og pynteting mv. – I kan se hele deres nye serie i deres katalog. Jeg ELSKER farverne, de er lige mig og passer perfekt til mine kager og anretninger – jep jeg elsker rosa, og dybe farver! Jeg elsker at mixe deres fine ting med andre mærker, på den måde skaber jeg mit eget udtryk og look! Jeg blander oftes GreenGates ensfarvet med deres blomstret – så smukt!

SUNDE BANANPANDEKAGER
Det kan gøres helt enkelt (grundprincip) – er du glutenallergier kan du anvende glutenfri havregryn.

1 banan
1 æg, str. M/L
1 dl havregryn

Mos/blend det hele sammen og steg små pandekager på en pande i ca. 1-2 min på hver side.

(Det er simpelthen så nemt! Hele tiden tænke 1, 1, 1. Er I 2 eller 3 personer, så er det 3 bananer, 3 æg mv. – meget simpelt)

SUNDE BANANPANDEKAGER MED KAKAO OG MANDLER (dem på billederne)
Denne udgave, er den jeg oftes laver til hele familien og den jeg også giver Karla med på madpakken)

1 banan
1 æg, str. M/L
1/2 dl havregryn
1/2 dl mandler
1 tsk fedtfattig kakao (stødt)

Blend hele herligheden, og steg små pandekager på en pande i 1-2 min. på hver side. (jeg bruger en pandekagedeler, se billede, når jeg skal gøre det ekstra fint)

Server dine pandekager med honning, bær, mørk chokolade, nødder, kokos eller det skabet byder på.

Du vil blive dybt afhængig af disse bananpandekager!! Så har jeg sagt det. Jeg træner en del for tiden, og jeg kan holde mig kørende i mange timer på dem – de mætter godt.

 

Læs flere indlæg

7 Kommentarer

 • Besvar
  Sunde vafler til morgenmad // sukkerfri - Ditte Julie Jensen
  17. juli 2017 kl. 20:38

  […] bananpandekager hitter, og jeg elsker at lege, så de kan laves til flere varianter. Imorges lavede jeg dem om til […]

 • Besvar
  Sunde pandekager // sund morgenmad // pandekager - Ditte Julie Jensen
  30. juli 2017 kl. 10:10

  […] vil jeg sige mine bananpandekager hitter allermest! Konsistensen på dem er meget børnevenlig – men formen på disse sunde […]

 • Besvar
  Sunde amerikanske pandekager med chokolade // luksus morgenmad - Ditte Julie Jensen
  7. august 2017 kl. 13:28

  […] må også prøve mine sunde bananpandekager, sunde pandekager og sunde […]

 • Besvar
  Choko-chiagrød // Chiagrød med kakao - Ditte Julie Jensen
  22. august 2017 kl. 10:01

  […] så min morgenmad ikke smager ens hver morgen! Chiagrød kan også kommes i din smoothies, dine bananpandekager […]

 • Besvar
  Louise Blem Larsen
  22. august 2017 kl. 21:31

  Hej Ditte.
  For det første tak, for en fantastisk blog. 👍🏻👍🏻👍🏻
  For det andet, hvor har du købt din pandekagedeler??

  • Besvar
   Ditte Julie Jensen
   22. august 2017 kl. 21:35

   Årh tak – af hjertet tak 😍 Den er faktisk købt i netto 👍🏻

   • Besvar
    Louise Blem Larsen
    22. august 2017 kl. 22:02

    Så lidt. Elsker at følge med i dit liv og afprøve dine lækre opskrifter. 😍
    Okai, må holde udkig efter en så. Den er da bare mega smart. 👍🏻😍

  Skriv en kommentar