4 I Ikke kategoriseret

Skal vi bage sammen i 2018 // Nye bagekurser

I samarbejde med Miele

Så er det endelig blevet tid til nye bagekurser i 2018 – nørj jeg glæder mig til endnu flere bagekurser sammen jer alle sammen. Vi har åbnet op for lidt flere dage, så alt i alt ruller foråret 2018 afsted med 10 nye bagekurser.

Jeg har denne gang 2 nye bagekurser/temaer i ærmet til jer:

Cheesecake kursus (bagekurser)

“Kæmper du ofte med husbladstråde i den kolde ostemasse? Bliver konsistensen ikke helt som ønsket og driller bunden, når den er kold og skal op af formen? 

Så tøv ikke – der er hjælp at hente! Ditte Julie, kendt fra Den Store Bagedyst 2015, vil tage dig igennem et lærerigt cheesecake-kursus, hvor du skal igennem cheesecakens mange hemmeligheder.

Dittes store passion inden for bagning er at få det velsmagende og det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Hun vil på dette kursus guide dig til den perfekte cheesecake. Hun vil herudover vise dig, hvordan en cheesecake gøres festlig. 

Ditte vil naturligvis ikke lave en helt traditionel cheesecake, men derimod en lidt utraditionel én af slagsen – nye teknikker skal indlæres. På kurset vil Ditte i fællesskab med dig udvikle dine færdigheder og introducere dig for den magiske bageverden. Dittes store engagement og bageglæde vil fylde lokalet og være med til, at gøre dagen uforglemmelig og lærerig.”

Hvor og hvornår 
Lørdag den 24. februar 2018 – GLOSTRUP kl. 09.30 – 14.30

Lørdag den 3. marts 2018 – VEJLE kl. 10.00 – 15.00

Lørdag den 10. marts 2018 – VEJLE kl. 10.00 – 15.00

Lørdag den 24. marts 2018 – GLOSTRUP kl. 09.30 – 14.30

Lørdag den 7. april 2018 – GLOSTRUP kl. 09.30 – 14.30

Pris
Kr. 795,- pr. person (1 dag).

Chokoladetærte kursus (bagekurser)

“Føles det altid som et puslespil at lave tærter? Bliver mørdejen en smule for tør og revner? Skiller chokoladeganachen eller er den aldrig helt spejlblank? Så tøv ikke – der er hjælp at hente! Ditte Julie, kendt fra Den Store Bagedyst 2015, vil tage dig igennem et lærerigt chokoladetærtekursus i en udvidet udgave, hvor du skal lære at lave og udrulle den perfekte chokolademørdej, blindbage og lære lidt om chokolade og dens mange muligheder.

Dittes store passion inden for bagning er at få det velsmagende og det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Hun vil på dette kursus lære dig lidt om hemmeligheden bag den perfekte chokolademørdej (mørdej generelt), og hvordan du tryller en fløjlsblød og spejlblank chokoladeganache frem.

Ditte vil naturligvis ikke lave en helt traditionel tærte, men derimod en festlige og fyldig chokoladetærte – nye teknikker skal indlæres. På kurset vil Ditte i fællesskab med dig udvikle dine færdigheder og introducere dig for den magiske bageverden. Dittes store engagement og bageglæde vil fylde lokalet og være med til, at gøre dagen uforglemmelig og lærerig.”

Hvor og hvornår 
Onsdag den 7. marts 2018 – VEJLE kl. 18.30 – 21.30

Torsdag den 5. april 2018 – VEJLE kl. 18.30 – 21.30

Torsdag den 12. april 2018 – GLOSTRUP kl. 18.30 – 21.30

Mandag den 23. april 2018 – GLOSTRUP kl. 18.30 – 21.30

Tirsdag den 1. maj 2018 – GLOSTRUP kl. 18.30 – 21.30

Pris
Kr. 675,- pr. person (1 dag).

chokoladetærte bananmazarin chokolade banoffee

Læs flere indlæg

4 Kommentarer

  • Besvar
    Mika
    3. december 2017 kl. 14:29

    Åhhhh… ville sååå gerne have et glaze kursus – mon du vil tage det med i dine overvejelser? 😀😀😀

    • Besvar
      Ditte Julie Jensen
      4. december 2017 kl. 6:31

      Det har jeg lige afholdt. 🙂

  • Besvar
    Birgitte
    3. december 2017 kl. 21:34

    Så har jeg, sammen med en veninde, booket en dag i cheesecakens lækre navn – glæææææder os 🙂

    • Besvar
      Ditte Julie Jensen
      4. december 2017 kl. 6:31

      Hvor dejligt. Glæder mig. 🙂

    Skriv en kommentar