IMG_0514Citronsmåkager med flagsalt:

Citronsmåkager

De er super lækker, sprøde og har en fantastisk eftersmag af citron og salt. en god værtindegave 😉

Citronsmåkager:
1 øko citron, skallen (stor)
125 g flormelis
300 g hvedemel
225 g smør
1 vaniljestang
lidt flagsalt (lidt mere end en knsp)

  • Vaniljekorne blandes med lidt af flormelissen for at skille vaniljekornene ad.
  • Smørret smulers med flormelis, hvedemel og vanilje.
  • Herefter tilsættes revet citronskal og til sidst salt.
  • Når dejen er ensartet kommes den i en pose, og på køl en ½-1 time.
  • Dejen udrulles til ca. 3 mm tykkelse og udstikkes efter ønske.
  • Bages ved 200 grader i ca. 10-15 min.

Citronsmåkager_1

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.