Sommerkage

Let sommerkage med marengsbunde og hindbærskum:

IMG_0243

Den er super let at lave, og er knald god til en varm sommerdag. 🙂

Marengsbunde:

6 past. æggehvider

300 g sukker

1 spsk citronsaft

1 vaniljestang

  • Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med lidt af sukkeret.
  • Pisk æggehviderne lidt inden sukkeret og vaniljen tilsættes og piskes til marengs.
  • Tilsæt citronsaft.
  • Tegn 2 cirkler pĂĄ ca. 20 cm i diameter pĂĄ bagepapir og kom marengsen i en sprøjtepose med rund tyl.
  • Sprøjt ud i en spiralform pĂĄ det tegnede bagepapir.
  • Bag ved 120 grader i ca. 1 timer og 15 min.

 

Flødeskum:

6 dl fløde

Lidt citronsaft

En bøtte frysetørrede hindbær (eller den smag du ønsker)

  • Pisk fløden til skum og tilsæt citronsaft og hindbær.

 

Herudover:

Friske bær (hindbær, brombær, jordbær og blåbær eller andet)

Lidt hakkede pistacienødder

Samling:

  • Placer en bund pĂĄ et fad og kom halvdelen af fløden pĂĄ.
  • Placer en bund ovenpĂĄ, og kom resten af flødeskummet pĂĄ og pynt med
  • bær og pistacienødder.

 

 

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Having read this I thought it was extremely informative.
    I appreciate you spending some time and effort to put this article together.
    I once again find myself spending a lot of time both reading and leaving comments.
    But so what, it was still worth it!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram