Let sommerkage med marengsbunde og hindbærskum:
Den er super let at lave, og er knald god til en varm sommerdag. 🙂
Marengsbunde:
6 past. æggehvider
300 g sukker
1 spsk citronsaft
1 vaniljestang
- Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med lidt af sukkeret.
- Pisk æggehviderne lidt inden sukkeret og vaniljen tilsættes og piskes til marengs.
- Tilsæt citronsaft.
- Tegn 2 cirkler på ca. 20 cm i diameter på bagepapir og kom marengsen i en sprøjtepose med rund tyl.
- Sprøjt ud i en spiralform på det tegnede bagepapir.
- Bag ved 120 grader i ca. 1 timer og 15 min.
Flødeskum:
6 dl fløde
Lidt citronsaft
En bøtte frysetørrede hindbær (eller den smag du ønsker)
- Pisk fløden til skum og tilsæt citronsaft og hindbær.
Herudover:
Friske bær (hindbær, brombær, jordbær og blåbær eller andet)
Lidt hakkede pistacienødder
Samling:
- Placer en bund på et fad og kom halvdelen af fløden på.
- Placer en bund ovenpå, og kom resten af flødeskummet på og pynt med
- bær og pistacienødder.