Julepandekager

julepandekagerGlædelig 8. december !!!!

Jeg synes pandekager er så lækre og noget jeg personligt laver alt for sjældent, men når jeg så endelig gør, spiser jeg også som var jeg betalt for det! 🙂 Disse her julepandekager smager virkelig af jul, og de ville bestemt ikke smage dårligere med en klat is til ;).

julepandekager

Julepandekager
Ca. 20 stk.

Pandekagedej
250 g mel
2 æg
0,5 dl øl
3 dl mælk
10 g sukker
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt kardemomme
1 knsp. salt
lidt smør til at stege i

Rør æg, øl, mælk, sukker, kanel og kardemomme godt sammen.
Tilsæt melet lidt ad gangen, så det bliver rørt godt ud og ikke klumper. Tilsæt til sidst salt.

Steg nu pandekagerne fine gyldne.

Herudover
50 g nougat
3-5 spsk. god appelsin marmelade
Lidt revet økologisk appelsinskal
Guld dust frA Mill & Mortar (hvis du synes – det er jo jul)

Smeltet nougaten, og smør et tyndt lag ud på hver pandekage. Herefter smørres et tyndt lag appelsin marmelade ud på pandekagen. Tril dem stram sammen og ny dem, eller lad dig inspirere til at servere dem på en lidt sjov og julet måde. Jeg skær enderne af, så de var helt lige, også lavede jeg et skråt snit på tværs af pandekagen. Ikke lige midt på, men sådan så du får en masse forskellige størrelser. Samle dem på en tallerken, så de skrå ender står op af på forskelligvis, og bind et fint bånd omkring dem, så de holder formen. Velbekomme.

Julepandekager_1
Julepandekager_2

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej Jeg tænkte på om du ikke kunne komme med nogle inspirationsopskifter på ideer til nytårssdesserten ligesom den lille runde kage med passionsfrugt du lavede til nytår engang? 🙂 mangler nemlig en eller anden fancy nytårsdessert 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.