Banansnitter med karamel

Banansnitter_Ditte_julie_jensen1

OKAY – jeg siger det igen, og jeg mener det virkelig! Banankage er virkelig min YNDLINGS kage (ej, okay jeg har mange), men jeg elsker at lave banankage, jeg elsker at variere min banankage, hvilket jeg også har gjort her. Jeg synes det er dejligt at udvikle opskrifter, men synes faktisk det er lige så sjovt, at bygge videre på opskrifter og inspirere til nye udtryk i samme opskrift. Derfor lavede jeg min banankage om til nogle små banansnitter.

Banansnitter med karamel
Til 8 personer

Lav 1/2 position af min banankage (dog undlad nødder og chokolade i kagen).

Bag banankagen i en firkantet form (ca. 20 x 20 cm) i 20-25 min. Lad den køle helt ned, og skær kagen ud i små snitter og dekorer med karamel. (Jeg brugte kondenseret mælk, som du koger i ca. 4 timer i en gryde under låg. Husk dåsen konstant skal være dækket af vand)

Spiselig blomster er skovsyre blomster.

Håber du vil kaste dig ud i disse små banansnitter 🙂 Jeg elsker at se mine opskrifter blive til virkelighed – så tag mig endelig eller brug @dittejuliejensen eller #Dittejuliejensen, så jeg kan se jeres kreationer!

 

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (5)
 1. Hej Ditte
  Hvor ser de lækre og lige til ud, hvilket man kun kan klappe i hænderne over i en travl hverdag. Jeg skal lave dem til en fødselsdag i weekenden og overvejede at bruge den stjernetyller jeg har liggende i skuffen, men er så vild med det look du har lavet, så jeg er simpelthen nødt til at vide, hvilken tyller du har brugt? ! 😀

  Du må have en dejlig dag!
  Mvh Camilla

 2. Yes – så er jeg her igen hehe 🙂
  Jeg skal bage din banankage, og tænker at jeg kunne gange op med ½ også få disse. Har karamellen liggende 🙂
  Karamellen – bliver den så fin blank ved blot at ligge lidt? Synes min e mere mørkebrun og mat i det.

 3. Hej Ditte!
  Hvor ser de altså bare godt ud! Pludselig får den ellers ikke så kønne banankagen, pludselig det elegante udtryk! Så er den jo helt gæste venlig, når den presenterer sig så flot! ?

  Jeg vil gerne bage kagen, men syntes altid den er bedst dagen efter. ? Vil høre om jeg kan overtrække kagen med karamellen dagen før?

  Mvh sarah

  1. Tusind tak Sarah! Jeg er helt enig med dig!!!! 🙂 Det er nemlig lige præcis meningen.
   En banankage er oftes bedst lun eller dagen efter – så du kan sagtens gøre den klar dagen før. 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.