Chokoladebrud med solbær
17. december 2016

Chokoladebrud med solbær

20-25 chokoladebrud

Ingredienser

Chokoladebrud med solbær

200 g hvid chokolade
frysetørrede solbær
solbærstøv
guldstøv

Fremgangsmåde Udskriv

1
Chokoladebrud med solbær

Smelt/temperer chokoladen i microovnen – må ikke overstige 29-30 grader. Hæld chokoladen ud i nogle små forme eller bare som små “klatter” på noget bagepapir. Pynt med solbær, solbærstøv og guldstøv. Lad dem stå en lille time og sætte sig. Og så er der små chokoladebrud, som er fine og ensartet 🙂

Opbevar dem tørt i en beholder.

Glædelig 17. december – chokoladebrud med solbær

Chokoladebrud med solbær. Chokoladebrud er en fantastisk nem ting af lave, som kan varieres på utallige måder, og pyntes med lige det du har i skabet. Det er jeg personlig meget fan af, noget der er nemt og enkelt, og ser fint ud.

chokoladebrud_med_solbær

GemGem