Chokoladebrud med solbær

chokoladebrud_med_solbær

Glædelig 17. december !!!
chokoladebrud_med_solbær_2

Chokoladebrud med solbær. Chokoladebrud er en fantastisk nem ting af lave, som kan varieres på utallige måder, og pyntes med lige det du har i skabet. Det er jeg personlig meget fan af, noget der er nemt og enkelt, og ser fint ud.

Chokoladebrud med solbær
ca. 20-25 stk.

200 g hvid chokolade
frysetørrede solbær
Solbær støv (fra Mill & Mortar)
Guld støv (fra Mill & Mortar)

Smelt/temperer chokoladen i microovnen – må ikke overstige 29-30 grader. Hæld chokoladen ud i nogle små forme eller bare som små “klatter” på noget bagepapir. Pynt med solbær, solbær støv og guld støv. Lad dem stå en lille time og sætte sig. Også er der små chokoladebrud, som er fine og ensartet 🙂

De skal opbevares tørt og i en beholder.

chokoladebrud_med_solbær_1 chokoladebrud_med_solbær

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram