Jule dadelkugler

dadelkugler_4

GLÆDELIG 1. december !!!!

Så åbner vi op for den mest fantastiske og hyggeligste måned på hele året, hvis du spørger mig! 🙂 Jeg elsker december – ja faktisk alt ved den! Jeg glæder mig meget til at vise jer min lille julekalender med masse af juleopskrifter. 

dadelkugler_3
Jule d
adelkugler
ca. 40 stk.

150 g dadler med sten
1,5 spsk kokosolie
4,5 spsk kokosmel
4,5 spsk kakaopulver
1 tsk vaniljepulver
3 spsk mandelmel
1 tsk stødt kanel
1 økologisk appelsin, skal

Drys
1 spsk kakaopulver
1 tsk kanel
2 spsk hindbær støv fra Mill & Mortar (evt.)
tørrede rosenblade fra Mill & Mortar

Fjern stenene fra dadlerne, og kom dem op i en blender sammen med alle de øvrige ingredienser og blend det hele sammen. Form dadelmassen til ca. 40 små kugler og tril 20 af dem i kakao/kaneldrys og 20 af dem i hindbærstøv. Sæt dem evt. på køl nogle timer, så de bliver lækre faste og kolde. De kan holde sig i op til en uge på køl.

dadelkugler
dadelkugler_2
dadelkugler_1

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (5)
  1. Hej Ditte..

    Hvor lyder de lækre.. Inden jeg begiver mig ud i at lave dem skal jeg lige høre om man ligeså godt kan købe dadler uden sten?

    Jeg tænker og lave dobbel portion der de skal bruges til jule afslutning i min dagpleje ???

    1. De er super gode. Vil bestemt ikke anbefale dig at købe uden sten, da sadel uden sten er mere tørre, og tiden med at fjerne stene tager ingen tid ?

  2. Hej Ditte
    Hvorfor alle de halve spisesker, sker der så meget ved lidt afrunding, eller “med top”? Man kan alligevel ikke ramme en halv

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.