Første bagekursus gennemført – succes?
22. januar 2017

Første bagekursus gennemført – succes?

Mit første bagekursus med Miele

I går stod den i Mieles og bagningstegn. Jeg fik skudt gang i mine mange bagekurser ude hos Miele i deres skønne showroom. Men i går var det simpelthen mit første bagekursus med Miele. Sikke en skøn dag! Jeg tør godt at indrømme jeg var en smule nervøs. Jeg anede ikke hvilke mennesker det ville dukke op, hvad de kunne, og hvad de forventede af mig.

Jeg havde på bedste vis prøvet at strikke et program sammen, udfra nogle af de meste stillede spørgsmål her på bloggen og på de sociale medier (ja, jeg bruger faktisk alle jeres spørgsmål til noget) 🙂 ! Og ud fra jeres svar og øsnker besluttede jeg, at vi  derfor skulle igennem følgende:

  • Mørdej
  • Vaniljecreme/konditorcreme
  • marzarinmasse
  • chokolade ganache
  • moussebomber – den perfekte konsisten på moussen
  • også hele samlingen af en tærte med mange elementer

Alle 14 mand i dag virkede meget glade og gik med ordene: “meget brugbart”, “dejligt kursus”, “gode emner”, “virkelig gode tips undervejes” mv. Det gør mig bare så mega glad!!! Og jeg gør det hele igen lige om lidt. Jeg afholder nemlig endnu et bagekursus med Miele. Har du ikke fået tilmeldt dig endnu, skal du være hurtig! Tilmelding dig her.

Må jeg bare sige TAK til I skønne mennesker, som var forbi mig og Miele igår! Her er en masse stemningsbilleder fra dagen igår.

Jeg håber meget på at se dig til mit næste bagekursus. Du vil ikke fortryde det 😀

Indlægget er ikke reklame, men en del af mit ambassadørskab med Miele.

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.06.44

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.25

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.36 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.51   Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.44 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.50   Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.00 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.09

GemGem