Første bagekursus gennemført – succes?

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.00

Indlægget er ikke reklame, men en del af mit ambassadørskab med Miele.

Igår stod den i Mieles og bagningstegn. Jeg fik skudt gang i mine mange bagekurser ude hos Miele i deres skønne showroom. Sikke en dag! Jeg tør godt at indrømme jeg var en smule nervøs. Jeg anede ikke hvilke mennesker det ville dukke op, hvad de kunne, og hvad de forventede af mig.

Jeg havde på bedstevis prøvet at strikke et program sammen, udfra nogle af de meste stillede spørgsmål her på bloggen og på de sociale medier (ja, jeg bruger faktisk alle jeres spørgsmål til noget) 🙂 ! Vi skulle derfor igennem:

  • Mørdej
  • Vaniljecreme/konditorcreme
  • marzarinmasse
  • chokolade ganache
  • moussebomber – den perfekte konsisten på moussen
  • også hele samlingen af en tærte med mange elementer

Alle 14 mand idag virkede meget glade og gik med ordene “meget brugbart”, “dejligt kursus”, “gode emner”, “virkelig gode tips undervejes” mv. JEG ER GLAD!!!! Og jeg gør det hele igen lige om lidt. Har du ikke fået tilmeldt dig endnu, skal du være hurtig! Tilmelding dig her.

Må jeg bare sige TAK til I skønne mennesker, som var forbi mig og Miele igår! Her er en masse stemningsbilleder fra dagen igår.

Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.06.44 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.08 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.25 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.36 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.07.51 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.06 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.16 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.36 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.44 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.08.50 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.09.02 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.09.25 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.09.32 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.00 Skærmbillede 2017-01-21 kl. 21.10.09

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (19)
  1. Når jeg har lavet kugler i mousse, har jeg problemer med at få moussen til at slippe silikone formen, også selv om den har været i fryseren.
    Har kun vasket formen med rent vand inden brug.
    Er der et tip?

    1. Prøv at smør dine silikoneforme med lidt olie efter du har vasket dem. Men de burde ikke være svære at få ud, når moussebomberne er helt frosne. Det er det vigtigste 🙂

  2. Det er os der takker for et super godt bagekursus, det vil glæde mig hvis du laver flere så jeg kan lære mere ?

  3. Jeg vil gerne købe 2 billetter til lørdag d. 1. april i Glostrup – er alt udsolgt? Jeg kan ikke finde kurset hos Miele.

    1. Prøv at følge mit link i opslaget eller ring til Miele, jeg står ikke for det praktiske og kan ikke hjælpe – beklager.

    1. Tak 🙂 Nej desværre, da det er hos Miele jeg afholder dem, og de har kun lokaler til bagekurser i Vejle og Glostrup. Opskriften er for bagekursus deltagerne, så desværre. 🙂

    1. Ikke i dette forår og med dette kursusprogram. Men der kommet meget vel noget andet til efteråret 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.