Sund rocky road

Rocky_road_ditte_julie_jensen3Efter julen vil mange af os gerne være lidt sunde. For mit vedkommende indeholder skabet også ekstra nødder, chokolade, tørrede frugt mv. fra julen. Jeg har derfor lavet en sundere udgave af rocky road med til fra skabet. Tøm-skabet-rocky-road 🙂

Brug de nødder, tørrede frugter eller andet du har i skabet og få bugt med resterne.

Min (lidt) sundere Rocky Road

15 g pistacienødder
15 g mandler
15 g hasselnødder
35 g tørrede frugtmix
55 g tørrede abrikoser (6 stk.)
150 g god mørk chokolade, 70 %

Rist nødderne af i ovnen på 180 grader varmluft i 5-10 min. Tril nødderne i et rent viskestykke, og fjern overskydende skaller fra hasselnødderne. Hak abrikoserne groft. Smelt chokoladen over vandbad. Hæld nødder og tørredefrugter op til chokoladen og rør det rundt. Hæld massen op i en brødform af silikone, og stil den på køl i 2 timer. Befri din rocky road fra formen og velbekommen.

(ps. min silikoneform har jeg købt hos How About, som har den fineste bund, som giver den fineste afslutning.)

Rocky_road_ditte_julie_jensen2 Rocky_road_ditte_julie_jensen1 Rocky_road_ditte_julie_jensen

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (2)
  1. Hej Ditte

    Øvøv jeg fik ikke billetter til kagekursus hos Miele i Kkkøbenhavn 🙁 Har du andre kagekurser man kan tilmelde sig til? Eller laver du evt. ekstrakurser? For så vil jeg gerne skrives op (2 stk..)

    Mange hilsner
    Charlotte

    1. Øv.. Jeg står ikke for det administrative – du skal skrive til Miele. Men jeg håber der kommer flere kurser til efteråret mulighvis.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.