Tilmeld dig mit bagekursus – både i Glostrup og Vejle

skaermbillede-2017-01-03-kl-20-59-45

 

Så er der ikke længe til jeg starter mit bagehold op i Glostrup – den 21. januar går det løs 🙂 Jeg glæder mig helt vanvittigt! Jeg har været ude hos Miele og få styr på det sidste. Jeg er så klar til at lege med jer alle sammen.

Vi har åbnet op for flere datoer i Glostrup og nu også i Vejle – jep du læste rigtigt!! I kan tilmelde jer mit bagekursus hos Miele – jeg vil anbefale dig at være hurtig – flere datoer er udsolgt og nogle næsten fyldte. Hvor er det bare fantastisk – det gør mig virkelig glad! Jeg er ved at forberede det sidste og planlægge hvad vi helt præcist skal bage.

skaermbillede-2017-01-03-kl-20-24-33

.. men vi skal helt sikkert lege med mørdej, ganache, moussebomber og chokolade – alt det vi alle elsker, men måske også frygter en lille smule 😉

Jeg håber vi ses !!

Kram Ditte

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (10)
 1. Hej Ditte.

  Hvor meget skal man kunne for at kunne deltage på kurset? 🙂 Kommer alle deltagerne igennem de forskellige ting eller arbejdes der i hold? 🙂

  Bedste hilsner
  N

  1. Alle arbejde alene og alle skal kunne læse en opskrift og kunne bage eller bare forstå lidt. Da vi skal lege med teknikker og lidt mere end bare at bage en sandkage 🙂 Me du skal som sådan ikke kunne noget. 😉

 2. Er tilmeldt (en superfed julegave fra kæresten) og glæder mig vildt til at bage med dig og lære en hulens masse 🙂 🙂 :-).

  Mange hilsner Mia

 3. Hejsa.
  Jeg har tilmeldt mig kurset i Vejle den 6. Okt.
  Får man nogen info af nogen art? En mail med adresse, tidspunkt? (Agenda.. kan fx ikke huske om man selv skal have mad med )
  Vh maria

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.