Glaze lagkage bliver til disco-børnevenlig-fest-lagkage

Glaze_lagkageMin glaze lagkage fra i fredags, var en video alene på teknikken bag en marmoreret glaze, men I skal da ikke synes for en lille lyn video på pynten.

I kan finde opskriften på selve glaze lagkagen her, og videoen finder I naturligvis på min Youtube Kanal, som i den grad er under udvikling og jeg er igang med at skabe min kanal, som jeg tænker den skal være – for jeg vil gerne have jer rigtig meget med ind over – så husk, hvis du har ideer til hvad jeg skal lave modtages de gerne og ikke mindst, ting du savner en teknikvideo på, så skriv den endelig i kommentarfeltet her eller på min Youtube Kanal 🙂

Glaze lagkagen er pyntet med følgende:
hvide chokoladeskaller, penslet med sølvstøv
lidt sølvstøv
sølv sukkerperlekugler
sølvkugler – lakrids
små perlemor og lyserøde sukkerperler

Du kan se vidoen her
Glaze_lagkage

 

GemGem

VISSKJUL Kommentar (1)
  1. Hej Ditte
    Vil du dele lidt tanker om jeres bryllupskage?? Det er vi sikkert flere, der er spændte på:):)
    De bedste hilsner!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.