Chiagrød med vanilje og frugt

Skærmbillede 2017-03-12 kl. 10.43.18chiagrød_Ditte_Julie

Jeg synes virkelig chiagrød kan noget, men hold op det er lidt sjovt at spise! Men det er sundt, mættende og fyldt med proteiner. Jeg havde sådan en søndag, hvor jeg ikke har fået meget søvn i nat og alle mand i samme seng – shit jeg var træt imorges. Jeg forkælede mig selv med lidt ekstra sund og god morgenmad, jeg TRÆNGTE sådan til noget energi! 🙂

Jeg havde sat min chiagrød på køl natten over.

CHIAGRØD med vanilje og frugt
Til 2 personer

3 spsk chiafrø
2 dl mandelmælk
1/2 tsk vaniljepulver
1 kvsp stødt ingefær (kan undlades, men det er virkelig godt!)
1-2 spsk skyr, nuetral

Kom chiafrø, mandelmælk, vaniljepulver og ingefær op i en skål eller glas med låg. Rør det sammen og stil det på køl natten over. Om morgen røres det sammen med skyr. Server det med lidt frugt, nødder eller revet chokolade – det du lige har.

God morgenmad, eftermiddagssnack eller til din brunch.

chiagrød

GemGem

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (14)
 1. Hej Ditte,
  Det ser vildt lækkert ud! Er der en grund til at der bliver brugt mandelmælk i stedet for alm. mælk?

  1. Smagen – Mandelmælken tilføre den en sødme og en fylde, som jeg ikke synes komælk helt kan 🙂 Men ellers ikke.

 2. Hej søde Ditte ???
  Jeg stiller måske et dumt spørgsmål, men det er fordi jeg aldrig har smagt det. Hvad smager chiagrød af? ☺️
  – Nadja ☀️

 3. Har prøvet at lave chiagrød for første gang med din opskrift Men.
  Da den havde ståd natten over, så var den stadig lidt tynd som en lidt tyk suppe??

  1. Det er vigtigt du røre et par gange i din grød inden du sætter den på køl, sådan så du aktivere dine frø, på den måde kan frøene bedre optage væske 🙂

 4. Hej Ditte. Jeg har prøvet chiagrød en enkelt gang før (ikke en af dine opskrifter), men var godt nok ikke fan. Det var så underligt geleagtigt med klumper i 😕 Kan det skyldes at jeg ikke tærte rundt i det nogle gange?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.