Moussedessert i glas med skovbær, champagne og mango
15. marts 2017

Moussedessert i glas med skovbær, champagne og mango

8 moussedesserter i glas

Moussedessert i glas med skovbær, champagne og mango

Skovbærmousse

Side 70 i bogen

Champagnemousse (halv portion)

Side 218 og 219 i bogen

Kiksebund (halv portion)

Side 148 i bogen

Mangogelé

Side 96 i bogen

I øvrigt

1/2 tsk rosafarvet dust
spiselige blomster

Samling

Lav skovbærmoussen som beskrevet i bogen og hæld moussen på spørjtepose og klip et lille hul. Fordel moussen i 8 dessertglas, og stil dem på køl eller frost imens champagnemoussen forberedes. Lav champagnemoussen som beskrevet i bogen, men lav kun halv portion. Hæld moussen på spørjtepose og klip et lille hul, og fordel moussen ovenpå skovbærmoussen. Stil glassene tilbage på køl eller frost. Lav mongogeléen som beskrevet i bogen og lad den svale til den tykne en smule, men skal stadig være flydende. Forberede kiksebunden – lav kun portion. Når bunden er bagt og kølet ned, hakkes bunden og hældes op i en plastikpose. Tilsæt rosafarvet dust, og ryst godt. Gem kiksekrymlet til topping.

Fordel forsigtigt mangogeléen i glassene og brug gerne en ske, til at fordele med. Lad mangogeléen sætter sig en smule før kiksekrymlet fordeles. Pynt af med en spiselig blomst.

Smuk portionsanrettet moussedessert i glas med skovbær, champagne og mango. Forestil jer et bryllupsstativ i 4 etager, hvor disse smukke moussedesserter i glas står stablet op. Lav eventuel en moussekage til brudeparret øverst, ellers der disse moussedesserter i glas både nemme, enkel og ligetil, men vigtigst af alt er de smukke!!!

Ny VIDEO på Kagemagi… Denne gang har vi krydset 4 elementer fra bogen, som kan købes til KUN kr. 200,- med rabatkoden KAGE200 i feltet discount ved udtjekning i Annemettes webshop. Følg linket her. Rabatkoden er allerede aktiv og kører frem til 5. april 2017.

De kan også bruges til en reception, konfirmation, dåben mv. En god og nem løsning.

I videoen fortæller vi lidt om, at en “sådan moussedessert” ikke behøver blive sat med lige så meget husblas, som hvis mousserne skulle bruges inde i en lagkage, hvilket kan være rigtigt lækkert! Leg med mousserne og de farver du/I evt. har til jeres fest.

GemGem