Müsli bagels – gode til madpakken – VIND formene fra Lékué

Skærmbillede 2017-03-03 kl. 20.35.28Weekend hyggen, den gode madpakke ide eller bare fordi bagels er åndsvagt gode! Mine müsli bagels indeholder kardemomme og en god blanding af tranebær, rosiner og gojibær, også er de toppet med perlesukker, hampefrø og mandelflager – MUMS, og de er godkendt af min datter, Karla på 3 år!

Jeg har været så heldig at prøve disse fine nye bagels silikoneforme af fra Lékué, som gør det meget nemmere for dig at holde formen på din bagels. De er super nemme at anvende og gør du ikke skal bruge andet udstyr, når du laver bagels.

Du har nu muligheden for at VINDE sådan et fint sæt bagels silikoneforme! Jeg udlodder to sæt, så du har en større chance for at vinde! Skriv nede i kommentarfeltet, hvorfor du skal vinde et sæt og hvem du ville forkæle med frisklavet bagels 🙂 Vinderen findes torsdag den 9. marts 2017.

Her får i min opskrift, som I kan anvende næste gang i skal prøve kræfter med bagels – Müsli Bagels:

Müsli bagels
6 tsk (Lav gerne doddelt portion, men Lékué indeholder kun 6 forme)

Bagels
25 g gær
250 ml lunt vand
100 g hvedemel med fuldkorn
25 g mørkt sirup
1/2 tsk fint salt
1 tsk stødt kardemomme
40 g tørrede bærmix (tranebær, rosiner, gojibær m.fl.)
225-250 g hvedemel

Opløs gæret i det lune vand. Tilsæt hvedemel med fuldkorn, sirup, salt og kardemomme, og ælt dejen på en røremaskine. Tilsæt tørrede frugter og hvedemel lidt efter lidt, indtil du har en glat og smidig dej. Ælt dejen igennem i 10 min. Stil Dejen til hævning i 50 min. (Film overfladen af skålen, hvor dejen hæver i, for at danne drivhuseffekt – det holder dejen “våd” og levende). Ælt 6 lige store boller , og form dem ned over silikoneformene. Stil dem til efterhævning i 15-20 min under et viskestykke. Imellem tiden gøres vandet klar, som de skal koges i.

Bagels vand
2 liter vand
1-2 spsk mørkt sirup
1/2 tsk fint salt

Bring vandet i kog med alle ingredienserne i. Pres en bagels i formen ned i vandet, og den vil hurtigt poppe op igen (det skal den, hvis den ikke gør det, er de ikke hævet nok – giv dem efter 5 minutters hæve tid mere). Hold den i vandet i 10-20 sek. Gentag processen med 6 bagels og placer dem på en bagerist.

Iøvrigt
1 æg
perlesukker
hampefrø
mandelflager

Pensl dem med lidt æg, og drys med perlesukker, hampefrø og mandelflager. Bag dem i ovnen ved 220 grader varmluft i ca. 20 min. Lad dem køle af og nyd dem som de er eller med lidt smør. De kan sagtens fryses ned.

muslibagels opskrift på bagels bagels opskrift müslibagels lækre bagels opskrift

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (148)
 1. Jeg har aldrig prøvet at bage bagels, men med de der forme ser det da super nemt ud 😉 mine to drenge er altid friske på at smage mine forsøg i køkkenet 😉

 2. Jeg vil gerne vinde disse bagelsforme fordi jeg ELSKER bagels (med lækker flødeost). Jeg har dog aldrig rigtig haft held med selv at bage dem, men er nødt til at købe dem hver gang.
  Jeg vil forkæle min søde familie med lækre nybagte müslibagels til min snart 25 års fødselsdagsbrunch. Krydser fingre 🙂

 3. Hej.
  Jeg skal vinde fordi vores bagels/ sandwichbar lukket. Derfor skal jeg nu selv lave dem fra bunden. Jeg ville lave en masse til venner og familie. Meeen især min mand skulle have sandwich med.

 4. Jeg ELSKER bagels og har flere gange givet mig i kast med at bage dem selv – både med kanel og rosiner og med fuldkorn. De er dog aldrig blevet helt perfekte og ender med at have en underlig form, der mest af alt minder om en deform bolle. Derfor ville jeg nyde at vinde de smarte sæt og prøve endnu engang – forhåbentlig med mere held!

 5. Jeg kunne godt tænke mig at vinde de bagels forme, så jeg kan lave lækre bagels til min familie. Det vil de blive utrolig glade for, da vi alle elsker bagels!?

 6. Det dér er sørme smart! Jeg vil forkæle sønnen på 3 år, for han elsker bagels med til frugt – og nu hvor jeg går på barsel, så tænker jeg at min mødregruppe også skal ha’ glæde af dem ?

 7. Jeg ville elske disse forme! Da jeg snart skal holde fødselsdag for min kærestes familie og jeg ville elsker at servere hjemme bagte bagels!

 8. Jeg vil gerne vinde disse fine bagelsforme, da jeg bor i Sydkorea hvor det er svært at finde lækkert og sundt bagværk. Så ville jeg lave bagels til sunde madpakker til hele familien ???

 9. Jeg synes dine opskrifter er helt fantastiske og bruger dem rigtig tit ??? Hvis jeg vandt ville jeg forkæle børnene på mit arbejde, som alle har det svært, da de er adskilte fra deres forældre og har haft en svær opvækst.

 10. Jeg kunne super godt tænke mig at vinde disse lækre bagelsforme, da jeg siden du lagde en video på Instagram, hvor du brugte dem, har gennemsøgt hele nettet for at finde dem. Dog uden held, så dette ville være den oplagde mulighed for at få fat på dem?
  Derudover elsker jeg bare at bage, men lever på SU, så økonomien kan godt gøre det lidt svært nogle gange…
  Jeg ville bage nogle bagels til min mor, som inden længe fylder 50 og har inviteret til brunch
  Krydser fingre for det bliver mig❤️

 11. Tja hvis jeg måtte vælge, så skulle mit mellemnavn være Bagel!! Jeg er fuldstændig tosset med bagels, som i bindegal med bagels!!
  Både de søde, de sunde og dem med masser af creme cheese! Min juleferie tilbragte jeg i New York med min gode veninde Aida, og hver morgen bød på en ny lækker bagel. Hende vil jeg lave en god portion til, hvis jeg vinder disse smarte forme?
  Hilsen Christina Bagel Dybdal?

 12. Hej
  De forme ville jeg rigtig gerne vinde, så ville jeg bage bagels til min familie ?? og min egen madpakke ?
  Hilsen Anne

 13. Jeg har snart fødselsdag og vil vildt gerne lave brunch så det ville være så fedt hvis jeg også lige kunne servere hjemmelavede bagels ? og jeg er ret sikker på at min kæreste ville elske at jeg lavede bagels andre dage også

 14. Jeg skal d. 11 lave et event i en butik efter min deltagelse i Masterchef 2017. Derfor skal jeg blandt andet lave bagels med hjemmelavet aioli, langtidsbagte tomater og frisk grønt. De forme jeg først have udtænkt mig er desværre for små, så nu har jeg brug for nogle større! Ja og dem ville jeg selvfølgelig servere for alle gæsterne! :))

 15. Jeg vil super gerne vinde fordi vi elsker en go bagel sandwich herhjemme. Men hattings er kedelige og de andre vi har fundet er dælme dyre. Så win win når man kan bage dem selv… når jeg siger vi – så er det mand og 3 unger – så perfekt med et sæt med 6 forme!

 16. Jeg er vild med at bage og nyder at se alle dine fine kager og bagværk. Jeg har en søn på 3 år (1 november) og har ham tit med i køkkenet men når jeg skal slappe af nyder jeg at lave kage i køkkenet ♡ jeg ville bage dem til min søn ♡♡♡

 17. De ville være perfekt til en lækker frokost! Når man arbejder i butik 105km væk – skal man virkelig have planlagt al mad nøje. Bagels ville gøre det nemt at lave en lækker madpakke til både mig selv og min kæreste – da de jo også er super nemme at fryse ned ??

 18. Jeg skal vinde, så jeg kan forkæle min skønne kone med bagels! Desuden trækkes vinderen på min fødselsdag, så det ville virkelig være den skønneste fødselsdagsgave ??

 19. Åh, jeg kæmper med ideer til min søns madpakke, så sådan en form ville være hjælp til ny inspiration.
  Jeg elsker dine opskrifter. Du gør det legende let at kreere kager der ser besværlige ud at lave.

 20. Jeg vil gerne vinde formene fordi jeg elsker at bage og jeg vil sygt gerne være konditer ligsom dig p.s elsker dig. Jeg vil glæde hele min familie og venner med bagels og hygge mig dem og spise dem. P.s du er super god til at bage ❤??‍?

 21. Med disse forme kan madpakken til en travl studiedag blive noget mere inspirerende. Desuden vil jeg kunne glæde min dejligste søster med lækker brød til madpakken ?

 22. Tror simpelthen jeg ville invitere mine forældre og bror til brunch. Da vi alle boede hjemme, havde vi en periode med bagels til morgenmad i weekenden, og det var simpelthen så hyggeligt!

 23. Hvor ser de lækre ud og hvor er du en god mor:-)
  Jeg vil vildt gerne prøve om lykken står mig bi, så jeg kan prøve dem af til min datter.
  Ønsker du og familien en skøn weekend!

 24. Jeg ville forkæle mine døtre med friskbagte bagels i madpakken. Herhjemme er rugbrød, hjemmebagt eller ej, et no-go i madpakken, så et nyt tiltag som bagels ville være meget velkommen.

 25. Mums de ser da bare for lækre ud, har glædet mig til opskriften siden jeg så dem på din instastory. ?
  Jeg vil gerne forkæle min studiegruppe men også min kæreste og mig selv. ?
  Endnu en gang tak for alle de gode opskrifter.
  Vh Nadia

 26. Dem vil jeg super gerne vinde. Jeg går snart på barsel samt har en datter på snart 3 år, der er ekstremt krævende ift madpakken, det kunne derfor være så fedt at kunne lave nogle lækre musli bagels til madkassen 🙂

 27. wooow nogle fede forme – jeg anede ikke at de fandtes? – de vil uden tvivl letteregøre bagelbagningen fremover – kan de mons tro også bruges til doughnuts?! ?
  Jeg ville uden tvivl forkæle mine forældre med bageværk ?

 28. Ville bage bagels til jeg og min kærestes madpakker, så det ikke altid bare er rugbrød ?

 29. Jeg bager rigtig meget og synes de ser vil lækre ud de bage forme ville elske st vinde dem så alle mine 4 unger kunne få lækre madpakker og weekendt hygge ud af dem

 30. Skal da vinde dem, så min datter kan få lækre flotte bagels med i børnehaven. Ville blive vildt glad for at kunne putte noget flot bagværk i hendes madpakke-og hun ville elske det.
  Ville dog ikke lave dem alene, men ville tage min datter med i køkkenet og lave dem sammen.

 31. Fantastisk ??? Jeg har en søn, som elsker bagels. Om 14 dage kommer han hjem fra Australien. Det kunne da være vildt fedt at overraske ham med hjemmelavede bagels ????

 32. Gud hvor ser de lækre ud – det måtte jeg lige sige! ? Jeg kunne så godt tænke mig at vinde fordi jeg rent faktisk aldrig har prøvet at lave bagels før, og hvem elsker ikke sådan nogle? Så jeg tænker det kunne være en god idé at lave bagels vha disse smarte forme, når nu det bliver første gang ? Udover det, så ville jeg vildt gerne teste, om man måske også kunne bruge formene til at lave doughnuts med ? ? Jeg vil som altid dele med min kæreste, som altid er så sød at smage på mine kager – og hvis det bliver en succes, så må veninderne jo også lige på besøg ?

  1. TILLYKKE Kathrine 🙂 Du har vundet et sæt bagelforme – Vil du sende mig dine oplysninger pr. mail (dittejuliej@gmail.com).

 33. Jeg elsker elsker bagels specielt er jeg helt tosset med Chili cheddar som en frokostsandwich men hvis det skal være til aftenhyggen er der intet der slår en bagel med kanel og rosin. Jeg ville forkæle min mand og datter hvis jeg vandt

 34. Med de forme bliver det jo nem sag at bage bagels til min skønne familie. De vil elske hjemmelavede bagels til weekendhyggen, så jeg skal vinde formene så jeg kan forkæle mand og børn med lækre bagels.

 35. Dem vil jeg gerne vinde. Jeg har snart to børn som skal have madpakke med så det vil være fedt med muligheden for at variere indholdet

 36. Jeg sad lige med overvejelsen om at lave bagels til aftensmad til kærsten og hans ven, og mine bagels holder aldrig rigtigt formen, når jeg laver dem. Hullet forsvinde altid, så formene ville da være helt perfekte! Og så har jeg fødselsdag d. 8. marts, så det ville være en god ekstra fødselsdagsgave 😀

 37. Hvor er de smarte! Hvis jeg vandt ville jeg forkæle mine søde kollegaer med hjemmebagte bagels, når jeg skal have morgenmad med næste gang! ???

 38. Helt klart mine drenge ❤️ så kunne de få noget andet med i skole og børnehave end de kedelige rugbrødsmadder????

 39. Jeg vil gerne vinde disse fine bagelsforme, da jeg aldrig har prøvet at bage bagels før (har kun spist en masse ?). Forsøgspersonen bliver min dejlige kæreste, som vil elske at få bagels til morgenmad eller frokost ?

 40. Min datter ville elske at få bagels med i madpakken – er træt af rugbrød…
  Hun ville også elske at hjælpe til med at lave dem.

 41. Jeg elsker bagels og bager dem i ny og næ….men de bliver så grimme at de er ikke vær at vist frem…..dog smager de fantastiske.
  Hvis jeg er så heldig at vinde disse fantastiske forme, bliver mine bagels smukke og ens og virkelig vær at vise frem.

 42. Jeg elsker at bage og hvem elsker ikke bagels. Især nybagte bagels som kommer frisk fra ovnen. De ville gøre for en god morgenmad som jeg kan forkæle min familie med i weekenden og så kan jeg snuppe nogle med når jeg skal på arbejde eller i skole 🙂

 43. Det vil være skønt at vinde formene – jeg vil forkæle min familie, bagels er et hit her?

 44. Jeg ville vildt gerne vinde disse lækre bagelsforme, har aldrig selv bagt bagels så det skal prøves ??

 45. Har kun prøvet at bage bagels 1 gang og det gik ikke så godt med formen ??
  Ville rigtig gerne prøve igen og så skal min lille familie forkæles ❤

 46. Jeg ville forære dem til min teenagedatter, og så kunne vi bage dem sammen ?? vi har fulgt dig i Den store bagedyst ??? og det var så hyggeligt ??

 47. Jeg ville elske at vinde bagels formene fordi vi elsker at bage forskellige gærdejsbrød til madpakken. Bagels har jeg dog ikke haft stor held med, så jeg tror at disse forme kan være med til at hjælpe med at holde formen.
  Vores tre børn på hhv 7,12 og 15 år vil med garanti både hjælpe med at bage og spise ?

 48. Hvor er de bare fede – mega smart!! ?
  Jeg har kun smagt bagels i New York, de var perfekte. Jeg vil vildt gerne kunne gøre dem kunsten efter.
  Jeg har en meget besværlig mave og flere ting jeg ikke kan tåle, bl.a. gluten og laktose.
  Derfor er det meget det samme jeg spiser f.eks. nogle boller jeg selv bager. Men det kører jeg altså hurtigt død i, så bare det at kunne lave nogle bagels(så maden ser anderledes ud) vil hjælpe mig utroligt. Jeg har prøvet før, men det gik slet slet ikke!! Det virker meget mere overskueligt med de nye forme.
  Så for at jeg kan få madglæden igen og få lidt andet end en død syg tør bolle, så vil jeg vildt gerne vinde de smarte forme.
  Hvis jeg vinder, så vil jeg lave en ekstra stor portion og tage dem med til en pige på mit arbejde, da hun heller ikke kan tåle gluten.

 49. Hvor er de bare fine. Vilke elske at vinde dem da det er ret besværligt at lave dem uden. Ville forkæle min skønne famile især til frokosten❤?

 50. Jeg har aldrig prøvet at lave Bagels, men hvis jeg vinder har jeg mulighed for at prøve at bage dem til familien. Det ville være dejligt til madpakken. De forme er virkelig smarte ?

 51. Jeg vil elske at vinde disse forme. Jeg vil forkæle min skønne kæreste med frisk bagte bagels til madspakken ?

 52. Jeg vil elske og forkøle min mand med dejlige nybagte bagels, og så denne opskrift med müsli, lyder jo helt fantastisk! Så det er da den allerførste oprskift der skal prøves, hvis jeg skulle være så heldig og vinde…

 53. Jeg har aldrig prøvet at lave bagels, men jeg vil så gerne kaste mig ud i det. Bagels smager simpelthen så godt, så jeg ville forkæle hele familien med dem. ?

 54. Min lillebror elsker bagels, og det kunne være så dejligt, at kunne overraske ham med lækre bagels på hans fødselsdag ??

 55. Bagelbagning er ikke afprøvet her før, så det vil jeg glæde mig til at få muligheden for vinde. Jeg vil invitere svigerfamilien til morgenmad en søndag morgen og så skal de sørme få bagels, skal de.??

 56. Jeg vil glæde mine to døtre på 4 og 9 år med forskellige slags bagels til deres madpakker??

 57. Jeg ville elske at lave bages til mine børns madpakker især min ældste er mildest talt mere end træt af rugbrød. Han spiser kun 2 slags pålæg så det gælder om at være opfindsom, for at få mad i ham.
  For flere år siden prøvede jeg at lave bagels men desværre forsvandt hullet, så derfor ville disse forme igen give blod på tanden for at lave disse rigtigt. Og så kan jeg virkelig forkæle familien og give dem en mere spændende frokost ☺ og forhåbentlig lokke mere mad i ældste sønnen ?

 58. Fordi jeg elsker at bage og prøve noget nyt.
  Er sikker på familien vil blive glad for en omgang bagels:-)

 59. Jamen, det er helt enkelt… 1)Elsker bagels både til det salte og søde køkken 2) Der er et utal at variationer 3) Nemt at have med på farten. Jeg syntes Drt har været svært, at få bagelsene pæne, jævne og ordne lige runde. Det kunne jeg tænke mig, at de forme ville kunne afhjælpe.
  Mine favoritter er: salte køkken spinat og feta – søde køkken nødde og chokolade

 60. Jeg elsker bagels og det kunne egentligt være sjovt at prøve e at lave dem selv. Med sådan fine forme ville det sidste skub komme til at prøve ??

 61. Jeg skal da vinde, for så ville det være en fødselsdagsgave til mig selv. De skal bruges til at forny madpakken med.

 62. Mums – lækker præmie
  Jeg har aldrig lavet bagels men det vil være fantastisk at servere for en flok tøser til en hygge kreativ søndag ❤

 63. Jeg er vild med bagels, men har aldrig bagt dem men det skal der laves om på ? Så derfor ville det være fantastisk at vinde ?

 64. Jeg vil gerne vinde fordi min kæreste elsker bagels, og jeg ville derfor gerne kunne forkæle ham med nogle hjemmelavede nogle af slagsen 🙂

 65. Med sådan et sæt er jeg sikker på at hullerne bliver (har prøves vor det ikke gik så godt) Også skal de serveres for gode veninder ?
  Mvh Marianne

 66. Jeg har aldrig bagt bagels før. Det er en af de ting, som jeg mangler at eksperimentere med i mit køkken. Så med sådan nogle fine forme, bliver jeg jo nødt til at prøve det, og så ser det nemt ud ?? Jeg er sikker på, at min familie ville sætte stor pris på friskbagte bagels, ligesom de gør med alt andet bagværk ?

 67. Det ville være mig en fornøjelse at kunne tilberede samt servere disse grovgo´e Müslibagels for mine små niecer – og resten af familien – næste gang de kommer hjem til os fra München af på familiebesøg … Afstanden imellem os er det jo desværre ikke lige hver uge, de kommer forbi til en kop kaffe og nybagt brød … :/ … Derfor ville det være fornemt, ved næste besøg, at kunne byde dem på denne nye form for lækkert hjemmebag … 🙂 …

 68. Jeg mener jeg bør vinde de fine bagel forme fra Lékué fordi:
  1) Jeg har fødselsdag den 8/3 (sikke en fin gave det ville være)???
  2) Jeg elsker at bage kager og brød (disse kan jo bruges til begge formål)??
  3) Jeg har en del af Lékué’s andre forme og er total fan af dem (disse vil helt sikkert ikke blive en undtagelse ❤?)
  4) Skal ha familen til fødselsdagsbrunch næste søndag så tænk hvis jeg ku servere nybagte/kogte lækre bagels sammen med alt det andet lækre jeg påtænker at lave (Åh jeg håber ???)

 69. Jeg er lige flyttet hjemmefra og er på SU, så jeg står med et køkken hvor der selvfølgelig mangler et par forme til bagels. Jeg eeeeeeelsker bagels og ville dele dem med min veninde, som jeg rejse til USA med(vi spiste mega mange bagels derovre), så vi kunne mindes vores gode tur.
  Tak for en mega god blog iøvrigt :-))))))))

 70. Hold nu op, det er en af den slags opfindelser, hvor man bare tænker “hvorfor fandt jeg ikke på det” Det er jo mega smart og ville være en stor hjælp til madpakke brød 🙂
  Jeg skal helt klart vinde så familien kan få de sejeste og lækreste madpakker med <3

 71. Jeg vil gerne vinde den for mine børns skyld, så vil jeg bage dem til deres madpakker istedet for at købe dem til dem 🙂
  Og tak for en super blog, jeg bager tit fra dine opskrifter

 72. Det er fanme smart. JEG skal vinde, fordi jeg i dag er skvattet i en død mus. Det gør jeg egentlig tit, fordi vores kat VIRKELIG gerne vil roses, men det gør det jo ikke MINDRE synd for mig og min klipklap, vel?

 73. Jeg ville elske at vinde disse forme. Jeg har bagt bagels nogle gange, men mit problem er, at de ofte bliver grimme, når jeg “smider” Den i vandet tryk kogning, og at hullet lukker, når de bages færdigt i ovnen. Og præcis disse to problemer kan jeg se mig fri af med disse smarte forme. Så vil jeg helt sikkert kaste mig over bagels til min søn, så han kan få lækre bagels med i børnehave ?

 74. Jeg elsker at bage! Men jeg har aldrig prøvet at bage bagels, til trods for jeg spiser dem med stor lyst? Det ser super nemt ud med formene, så det ville så lækkert at vinde dem, så jeg kunne forkæle familie, venner og kollegaer med lækkert hjemmebag☺??

 75. Wau hvor er de lækre, de bagelsforme. Jeg ville nyde at bage og servere bagels for alle mine kære : )

 76. Min mand har i lang tid, spist en noget kedelig madpakke bestående af kun rugbrød og leverpostej. Det virker fint på kort bane, men nu skal der snart andre boller på suppen. Så ville elske at overraske med med hjemmebagte bagels til madpakken???

 77. Har selv arbejdet i en bagelshop for nogle år siden. Selvom jeg dengang fik nok bagels!! savner jeg at spise dem nu;) Kunne være så skønt selv at kunne bage dem. Så skal mine forældre inviteres på bagels af en tidligere bagel-maker;) Fed præmie, Krydser fingre her;)

 78. Det var dælme et smart sæt!
  Jeg elsker bagels, men synes ofte at dem man kan købe i supermarkedet hurtigt bliver tørre, så vil hellere lave nogle selv ?
  Jeg er begyndt på studie og lange dage kræver gode madpakker og hvad kunne være mere lækkert end hjemmelavede bagels med lækkert tilbehør ?

 79. Jeg vil gerne vinde fordi mine bagel altid vokser sammen, og må nok indse her kunne jeg godt bruge hjælp?
  Jeg ville bage dem til min søster da jeg ved hun vil sætte stor pris på friskbagte bagel

 80. Jeg vil gerne vinde, så jeg kan bage nogle flotte bagels – og dele dem med mine to søde børn,

 81. Ville ønske at jeg vinder så jeg kan begynde at lave lækre bagels med forskellige fyld til vores to små pigers madpakker ❤?

 82. Fordi jeg ELSKER bageudstyr og at bage, men indrømmet aldrig har turdet at give mig i kast med bagels. Det tror jeg dog godt, at jeg tør med de her bagelsforme, så jeg ville blive så lykkelig, hvis jeg vandt. ?

 83. Jeg har aldrig bagt bagels før, men spist en del. Jeg ville ønske at vinde fordi jeg pt er sygemeldt pga plukveer med 2 måneder til termin og jeg har lige kræfter til bagning af kage, men det bryder vægten sig ikke om, så det ville være et sundere lækkert alternativ med bagels, plus min kæreste ville være glad for nybagt brød 🙂

 84. Jeg ville elske at vinde de bagels forme så mine børn og mand kunnne få lækre bagels med i madpakken? Jeg har aldrig turde begive mig ud i at bage dem selv, men disse forme ville give mig det sidste skub???

 85. Åååårh!! Det var min allerførste tanke, da jeg så de smarte bagels-dimser.. Jeg tænker tit tilbage på min barndom, hvor min mor købte nogle kanel-rosin bagels, og de smagte helt fantastisk! Det vil være fantastisk at eksperimentere med at fremtrylle samme smag igen og endda formet som en bagel. Dem skal min mor og far helt sikkert smage, er også sikker på, at min lillebror også kan huske dem. Om andet så er jeg sikker på, at også min kæreste nok kommer til at nyde lækre bagels ? Tak for en rigtig inspirerede blog og bog ?????

 86. Min kæreste og jeg elsker bagels – og jeg elsker at bage? Formene ville være perfekte til at kunne bage nemme lækre bagels til os i den kommende lange eksamensperiode, som vi begge går i møde.
  Bagning af bagels ville være den perfekte overspringshandling??

 87. Jeg vil klart dele en bagels med mine børn på 4 og 1 år, de elsker dem med tunsalat ☺️
  Og derfor skal jeg da også vinde

 88. Fordi jeg aldrig har kunne bage bagels, der kunne holde den flotte form ??
  Jeg ville bage dem til min kæreste, der er flyttet til Jylland grundet job ❤

 89. Jeg skal helt klart vinde disse forme, så der kan bages bagels til min kære far, som desværre fik konstateret diabetes sidste sommer.
  Alt bagværk er uden sukker når der bages til ham. Men selvom man er ramt af den sygedom, kan man forsat godt have lyst til et stykke lækkert hjemmebag. Krydser finger for jeg vinder, så han kan glædes?

 90. Jeg har ikke prøvet at bage bagels, men jeg er sikker på at min kæreste og jeg vil komme til at bage en masse bagels til madpakkerne til UNI, rugbrødet er lidt kedeligt i længden 😉 Måske jeg også ville bage dem til min studiegruppe.

 91. Jeg har ikke prøvet at bage bagels, men jeg er sikker på at min kæreste og jeg vil komme til at bage en masse bagels til madpakkerne til UNI, rugbrødet er lidt kedeligt i længden 😉 Måske jeg også ville bage dem til min studiegruppe.

 92. Jeg skal vinde fordi jeg ELSKER bagels! Især med kanel og rosiner det er SÅ lækkert og de vil være endnu nemmere at bage med disse forme ??

 93. Min kæreste har en del allergier, så han ikke kan være med i kantineordningen på sin arbejdsplads. Derfor vil jeg gerne forkæle ham med noget andet end de sædvanlige rugbrødsmadder og boller ?

 94. Ville elske at eje sådan et sæt, så skulle der bages bagels, så min kæreste kunne få nybagte perfekte rundhullede bagels til morgenmad når han fylder 30 d. 17/3 ?

 95. Jeg skal snart kaste mig ud i det der med brød – ikke kun kagebagning 😀
  Og er sikker på, at Lise, min søster, som nybagt mor til lille Villy ville elske, hvis jeg bagte lækre bagels til hende :-*

 96. Min Theo starter i børnehave lige om lidt og så det betyder at vi skal i gang med at lave madpakke. Han elsker at være med til at bage, så bagels, som han selv har rørt dejen til, vil helt sikkert være et hit når madkassen åbnes!

 97. Uhhh!! eeelsker nye bageting…
  Lekué’s ting er bare så gode. Vil rigtig gerne vinde sådan et sæt. Mine piger får tit bagels med i madpakken. Vil rigtig gerne forkæle dem med hjemmebagte og tænker at dette kan blive motivatoren til det. Generelt vil min familie på 4 børn og min mand blive glad for lidt ekstra brødforkælelse…

  1. Jeg elsker at bage og trænger til ny inspiration. Jeg vil forkæle min skønne familie med disse bagels!

  2. TILLYKKE Dorthe 🙂 Du har vundet et sæt bagelforme – Vil du sende mig dine oplysninger pr. mail (dittejuliej@gmail.com).

 98. Jeg ville dele og lave bagels til min søde kæreste, da vi begge er lidt nogle madøre og jeg elsker at ekspermitere i køkkenet og desuden går ledig lige fortiden så har masser af tid til hygge projekter ?.

 99. Jeg vil blive vildt glad for at vinde de flotte bagels forme. Hvis jeg vandt vil jeg blive vildt glad, da jeg aldrig har lavet bagels før og kunne være rigtig sjovt og lave nogen gode madpakker med godt fyld til.??

 100. Jeg ville forkæle min søde mor med friskbagte müsli bagels på hendes fødselsdag ❤

 101. Jeg skal vinde fordi jeg ELSKER alle former for bagegrej, og så er helt tosset med at prøve nye opskrifter af. Jeg deler min bageglæde med min kæreste, familie og venner?

 102. Jeg vil gerne vinde bageformene, fordi de slet ikke holdt formen, sidst jeg lavede dem. Det håber jeg de her vil hjælpe med.
  Jeg vil bage bagels til mine børn på 4 og 6 i håb om, at de får så stor en forkærlighed for bagels som jeg har!

 103. Hvis jeg vandt de flotte bagelsforme, ville jeg helt klart bage bagels til hele familien, men især til min søsters madpakke, så den bliver lidt mere spændende end en klap-sammen-mad ? Vi elsker begge bagels, og et af vores bedste bagels-minder sammen er at sidde på den hyggeligste café i Brooklyn og spise morgenmad bestående af cafe latte og en nybagt bagel med cream cheese, avocado, tomat og karse ??

 104. Jeg er i gang med at blive bedre til at bage og kunne helt vildt godt tænke mig at prøve bagels og se hvordan det fungerer med disse forme! Min søde kæreste ville elske at vågne op til sådan nogle hjemmebagte bagels, så det ville jeg da gerne give ham ❤

 105. Vil så gerne vinde da min datter på 9 år elsker at bage om med disse forme, kan hun letter bage bagels til madpakken 🙂

 106. Jeg vil gerne vinde dette fantastiske sæt, så jeg kan forkæle min familie med nye former for bagels og jeg kan udvide mig i at bage ?❤️

 107. Bagels er en af mine helt store farvoritter! Derfor ville det også være helt fantastisk med disse bagelsforme, da det bare gør det hele lidt nemmere og sjovere.
  Jeg ville helt klart bage bagels til min bagels-elskende veninde Niko, da hun fortjener at få nogle helt perkte bagels <3

 108. Wuhuu – jeg er vild med bagels! Får dem bare ALT for sjældent! Jeg ville helt klart bage en ordentlig omgang med kanel og rosiner og spise dem med mine forældre! ❤️ Kan huske at vi spiste en masse på et tidspunkt i 90’erne – tror det var Hatting der havde dem på frost! Men jeg har desværre ikke set dem siden, så det ville være et fedt bageprojekt! ??

 109. Jeg ville elske at kunne forkæle min mand og mine veninder med bagels. Jeg har haft så mange gode bagels-frokost minder med mine veninder! Frokost i gymnasiet stod ofte på en bagel med falaffel fra bagel-butikken på den anden side. Ihh hvor ville det være sjovt at invitere til bagel-frokost med veninderne fra den tid. Herudover elsker ejg bare at prøve nye ting i køkkenet, måske bagels skulle være det næste?

 110. Jeg bager boller hver eneste morgen til begge børn og mandens madpakker – det ville være en dejlig ting at kunne smide bagels i pakkerne.

  Vi elsker alle bagels, men det ender ofte med de dyrt indkøbte, når det står på menuen. Med denne løsning, vil jeg helt klart bage dem meget ofte.

 111. Kunne godt tænkte mig at vide disse bageforme, så jeg kan få lavet de lækkerste bagel til min datters madpakke. Hun elsker at bage (hun er 7år) og deltage så dette kunne være et nyt fælles projekt.

 112. Bagels er både min og min lillesøsters favorit morgenmad i weekenderne. Jeg ville derfor helt klart bage bagels til min lillesøster, hvorfor det ville være helt fantastisk med disse bagelsforme, da det bare gør det hele lidt nemmere, sjovere og pænere. ?

 113. Jeg vil forkæle mine hårdtarbejdende sygeplejerske-kollegaer med en masse lækre bagels.

 114. Vi elsker bagels i min familie så det kunne være fedt at vinde formene så vi kunne lave nogle smukke og velsmagende bagels.

 115. Jeg har aldrig lavet bagel før, så det vil jeg gerne lære. Jeg vil øve mig og så vil jeg servere dem for min kommende mand, dagen efter vores bryllup, imens vi åbner vores morgengaver. ??

 116. Jeg er helt vild med at bage, men jeg har aldrig prøvet at bage bagels. Jeg vil forkæle min mand og resten af min familie med friskbagte bagels, da de alle er rigtige glade for lækre bagels ?

 117. Jeg følger med stor interesse dit flotte mesterværk efter det andet selvom jeg nok ikke lige har alderen eller tiden til selv at kunne bage. Da jeg nu går på efterskole i 10. Klasse, derfor tænker jeg at det kunne være mega fedt at vinde disse forme, så jeg kan bage bagels i mængder til min kontaktgruppe. Det vil blive populært med en lækker bagel????

 118. Fordi min mand og jeg er begge uddannet bager og vores store kærlighed sammen startede over en bagel på arbejdspladsen men vi har aldrig kunne lave dem så flotte selv ?

 119. Ihhh hvor kunne jeg godt tænke mig at vinde de fine bagels forme ☺ Jeg har aldrig prøvet at bage bagels, men elsker dem ? hvis jeg vinder vil jeg forkæle min familie med masser af lækre baegels ?

 120. Dem vil jeg elske at vinde ? jeg vil forkæle min søde veninde Jane med hjemmelavede bagles ❤❤

 121. Jeg elsker bagels, men har aldrig prøvet at bage dem selv. Hvis jeg vinder er der da ingen undskyldning for ikke at prøve ?

 122. Ville forkæle min kæreste og min datter med lækre friskbagte bagels med flødeost, parmaskinke og soltørrede tomater .. 🙂

 123. Krydser fingre for at jeg vinder, for så vil jeg straks give dem videre til bagetossede datter på 12 år. Så håber jeg at hun vil bage bagels til mig ? Tak for en inspirerende blog og alt for mange fristende kager…. ?

 124. Ejs, ville elske at lave lækre bagels til familien, venner og kollegaer, samt til min madpakke. Dejligt at prøve noget nyt.

 125. Jeg skal helt bestemt vinder eller rettere det skal min bror ? Han er genial til at bage og ville elske disse og helt sikkert få dem brugt flittigt imodsætning til i hvert fald mig ??‍? Så jeg glæder mig bare til at smage det gode resultat ??

 126. Min søn elsker bagels – har aldrig selv lavet dem, men hvis jeg kunne komme til selv at bage nogle, så kunne han få dem med på madpakken. Han har klaget over, at hans madpakke er kedelig ? Så kunne være fantastisk med noget nyt til madpakken og til hyggen i familien ?

 127. Jeg ville elske at vinde de her forme, så kunne både jeg og kæresten få lidt nyt og lækkert med på arbejde. Eller som min kæreste sagde: “skal vi så have donuts på madpakke? Skide god idé” Well, ehm. Om det bliver bagels eller donuts vi skal bage – eller begge dele – det må tiden vise hvis jeg er så heldig ?

 128. Jeg ville elske at vinde de bagels bageforme min søn starter i SFO snart og efter sommeren skole så skal han helt klart have nogen lækre bagels med når han starter. ??

 129. Fordi jeg simpelthen bare elsker at bage! Og vil da helt sikkert prøve din opskrift på müsli bagels, hvis jeg skulle være så heldig at vinde. ?

 130. Jeg krydser fingre for at vinde formene, fordi jeg er på SU og ville elske at kunne bage bagels til madpakken! Jeg er meget inspireret af din blog og nyder at afprøve dine gode opskrifter!!
  Derudover ville jeg forkæle mine søde bedsteforældre med hjemmelavede bagels.

 131. Jeg har kun prøvet at bage bagels en enkelt gang, men med de forme ser det jo så let ud at børnene kan være med. Og hvis jeg er heldig, skal der bages bagels til børnenes madpakker. Det ville de elske. Også ville jeg bage kanelbagels til morgenbordet, mums?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.