Påskeæg med rabarbermousse og saltet nøddekaramel

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.15.36Jeg har indgået et samarbejde med MENY, hvortil jeg har udviklet denne påskeopskrift. Påskeæg lavet på hvid chokolade fyldt med rabarbermousse og saltet nøddekaramel. Påsken går i spænd med den dejlige rabarbersæson – derfor elsker jeg at arbejde med rabarber og citron i mange af mine påskeopskrifter! Mums…

Få opskriften på disse lækre Påskeæg med rabarbermousse og saltet nøddekaramel hos MENY.

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.15.36

I kan også finde opskriften på denne Islagkage med jordbær og citronparfait hos MENY, som jeg også har udvilket.

Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.15.50 Skærmbillede 2017-03-30 kl. 15.17.31

GemGem

VISSKJUL Kommentar (1)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram