Bagekursus // København og Vejle
14. juni 2017

Bagekursus // København og Vejle

Så kan jeg løfte sløret for de nye datoer til mine bagekurser og ikke mindst hvad det går ud på. Jeg skal endnu engang trylle sammen med jer ude i Mieles skønne køkkener, hvorfor kurserne bliver i Glostrup og Vejle, da det er der Miele har showroom.

BAGEKURsER i København og Vejle

CHOKOLADEPYNTE KURSUS
“Synes du også temperering af chokolade kan være lidt af en udfordring? Så tøv ikke – der er hjælp at hente!

Ditte Julie Jensen, kendt fra Den Store Bagedyst 2015, vil guide dig igennem en god hjemmevenlig temperering af mindre mængder chokolade. Kunsten er at gendanne det magiske knæk i chokoladen. Det knæk vi alle elsker at høre/mærke, når vi tager en bid af en fl ødebolle, fyldt chokolade eller blot i chokoladepynten til kagen.

Dittes store passion indenfor bagning er at få det velsmagende og det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Hun vil lære dig at trylle en masse chokoladepynt frem, som kan passe til enhver kage og være med til at sætte prikken over i’et.

Bliv gode venner med temperering af chokolade, nærmest helt fortrolig med det og bliv inspireret til en masse kreativ chokoladepynt til dine kager.
Dittes store engagement og bageglæde vil fylde lokalet og være med til at gøre aftenen uforglemmelig og lærerig.”

DATOER for bagekurser:
21. september 2017, kl. 18.30 – 21.30 i VEJLE
12. oktober 2017, kl. 18.30 – 21.30 i VEJLE
16. november 2017, kl. 18.30 – 21.30 i GLOSTRUP

(Klik på datoen for tilmelding – husk alt tilmelding går igennem Miele og ikke mig, så spørgsmål skal stilles til Miele)

bagekursus Ditte Juie Jensen

LAGKAGEKURSUS

Så tøv ikke – der er hjælp at hente! Ditte Julie Jensen, kendt fra Den Store Bagedyst 2015, vil tage dig igennem et lærerigt lagkagekursus, hvor du skal igennem lagkagens mange hemmeligheder.

Dittes store passion inden for bagning er at få det velsmagende og det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Hun vil på dette lagkagekursus guide dig igennem, bunde, mousser, cremer og den berømte glaze.  Glaze er den spejlblanke hinde en mousselagkage kan overhældes med, men den kan være drilsk og kunsten er at lave en glaze UDEN luftbobler.

Ditte vil naturligvis ikke lave en helt traditionel lagkage,  men derimod en lidt utraditionel lagkage – nye teknikker skal indlæres. På kurset vil Ditte i fællesskab med dig udvikle dine færdigheder og introducere dig for den magiske bageverden. Dittes store engagement og bageglæde vil fylde lokalet og være med til, at gøre dagen uforglemmelig og lærerig.

DATOER:
23. september 2017, kl. 10.00 – 16.00 i GLOSTRUP
7. oktober 2017, kl. 10.00 – 16.00 i GLOSTRUP
21. oktober 2017, kl. 10.00 – 16.00 i VEJLE
18. november 2017, kl. 10.00 – 16.00 i VEJLE

(Klik på datoen for tilmelding – husk alt tilmelding går igennem Miele og ikke mig, så spørgsmål skal stilles til Miele)

bagekursus københavn vejle

 

GemGem