Banankage med chokolade og cognaccreme // KAGEMAGI

Banankage_banan_petit_fourSå blev det onsdag og et nyt afsnit af KAGEMAGI bliver skudt igang! Vi skal i andet afsnit lave Banankage med chokolade og cognaccreme. Denne lille lækkerhed er inspireret af min (Dittes) Bananasplit  fra min sæson, program 7.

Vi har udvalgt en række af vores favoritter fra Den store bagedyst, som vi hver især har medvirket i. Vi glæder os til at inspirere dig. De kager vi tryller frem igennem sæsonen tager udgangspunkt i opskrifter fra vores bog, KAGEMAGI.

Anvend rabatkoden KAGE200 for at få bogen til tilbudspris 200kr – tilbuddet gælder t.o.m. 19/7 2017 – bestil bogen her: https://annemette-voss.myshopify.com/

Kagemagi (bogen) er ikke kun 40 gode opskrifter, men alle elementer er lavet sådan, at de kan kombineres på kryds og tværs, og det vil vi illustrere igennem denne sæson.

Banankage_banan_petit_four

OPSKRIFT – Banankage med chokolade og cognaccreme
– inspireret af Dittes Bananasplit fra Den store bagedyst 2015, afsnit 7.

Banankage (evt 1/2 portion)
Side 236 i bogen

Chokoladeskaller og pynt
Side 56 i bogen

Cognaccreme (evt. 1/2 portion)
Side 238 i bogen

Chokoladeganache
Side 238 i bogen

Iøvrigt
spiselige blomster
lidt guldstøv

Samling: Tilbered banankagerne, som anvist i bogen, dog bag dem i halvkugleforme af silikone (7 cm i diameter) i 10-15 min. (følg med i videoen). Tilbered chokoladeskaller og -pynt, cognaccreme og chokoladeganache efter anvisningen i bogen.

 

Fyld chokoladeskallerne med cognaccreme og dekorere med lidt chokoladepynt, en skovsyrer og -blomst og lidt guldstøv. Befri banankagerne fra formen og placer dem på en bagerist med et fad under. Overhæld dem med chokoladeganache. Placer dem på et fad og sæt chokoladeskallen med cognaccreme på toppen af banankagen.

Banankage_banan_petit_four Banankage_banan_petit_four

Banankage_banan_petit_four

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram