Snobrød til Sankt Hans // med GreenGate

Snobrød_Ditte_julie_greengate

Sponsoreret af GreenGate

Udnyt hyggen og bålet til Sankt hans og lav nogle lækre snobrød. Jeg har valgt at lave koldhævet snobrød, sådan at dejen kan laves aftenen i forvejen eller om morgen. Skulle du først komme i tanke om, at det er den hyggeligeste ide i sidste øjeblik, kan du sagtens lave dejen, blot brug dobbelt så meget gær, og lad den hæve en time.

GreenGate har den fineste taske, som er som skabt til skovtur, havehygge, strandturen mv. Tasken er lave af et plast materiale samt et medfølgende tæppe i samme materiale, så ikke du bliver våd i numsen – så smart! Sådan en fin taske fyldt op med snobrødsdej, syltetøj, engangsservice (naturligvis i de fineste farver fra GrennGate), og et dejligt stort tæppe til at varme sig med, når solen går ned. (Tæppet er også fra GreenGate)

Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate

Vi udnyttede det gode vejr i weekenden og tog forskud på Sankt Hans bålet! Familien var en smut tur i Aarhus og besøge gode venner, så der blev hygget med snobrød og lækre havevenlige ting fra GreenGate. Simpelthen så hyggeligt!! Det må vi gentage på fredag.

Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate

SNOBRØD – koldhævet
4-6 snobrød

10 g gær
3 dl koldt vand
2 spsk solsikkeolie
450 g hvedemel med fuldkorn
1 tsk havsalt

Rør gær ud i vandet, og tilsæt solsikkeolie. Sigt melet i blandingen og ælt det godt sammen. Gerne 5-10 min. Tilsæt salt og ælt herefter i 5-10 min. Kom dejen op i en stor skål og dæk skålen med husholdningsfilm. Stil dejen koldt, gerne i køleskab i mindst 6-8 timer og op til 24 timer. Lav herefter 4-6 lækre snobrød.

Snobrød smager himmelsk sammen med lidt god marmelade, måske de smager godt fordi de er forbundet en en ordentlig portion hygge….!?!? 😀

Snobrød_Ditte_julie_greengate

Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate Snobrød_Ditte_julie_greengate

 

GemGem

VISSKJUL Kommentar (1)
  1. Dejlige billeder og som I storhygger ved bålet:-)
    God Sankt Hans på fredag til du og familien!

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.