Tarte au citron // Citrontærte // Fransk citrontærte

citrontærte_fransk_citrontærte_tærteTarte au citron, citrontærte, fransk citrontærte – kært barn har mange navne! En vaske ægte citrontærte, lige som den skal være, hvis du spørger mig.

En sprød smørbagt mørdej med en blød og cremet citroncreme, som virkelig er syrlig. Drysset med lidt sød flormelis. MUMS. På en varm sommerdag er denne tærte helt perfekt med et glas kold lemonade eller et glas vin. Tærten kan godt laves dagen i forvejen, blot vær opmærksom på, at en mørdej smager bedst samme dag den er bagt, da den er lækker sprød. En mørdej kan med fordel laves nogle dage i forvejen – hav den blot på køl. Så vil du glæde dig selv eller dine gæster, bag den samme dag 🙂

Jeg har udviklet denne citrontærte til MENY, faktisk ikke kun denne, men hele 8 sommerlige og friske kage/desserter. Du finder OPSKRIFTHÆFTET hos MENY.

Tarte au citron // Citrontærte // Fransk citrontærte

Du finder opskriften HER.

citrontærte_fransk_citrontærte_flormelis citrontærte_fransk_citrontærte_citron

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (4)
 1. Hej Ditte,
  Jeg skal lave denne tærte, men kunne godt tænke mig at prøve med lidt rosmarin i dejen. Hvor meget tænker du der skal i? Jeg tænker umiddelbart 1tsk, men ville gerne høre dine tanker 🙂

  Mvh
  Frederikke

 2. Hej Ditte
  Linket til opskriften virker ikke længere, øv! Har du opskriften et andet sted?
  Mvh Marie

  1. Desværre – det er Menu du skal have fat i, da det er dem, jeg har udviklet opskriften til. Men har andre citrontærter på bloggen 🙂 Blot brug søgefunktionen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.