Muslisnacks // sund fredagsslik // madpakkeide
11. august 2017

Muslisnacks // sund fredagsslik // madpakkeide

Glutenfri
Sukkerfri
8-12 snacks (alt efter størrelse)

Muslisnacks // sund fredagsslik // madpakkeide

Sunde muslisnacks, sund fredagsslik eller gode på madpakken. Jeg synes tit jeg finder på det samme om fredagen til min datter, eller hvis vi gerne vil hav en sund snack, når vi alle kommer hjem om eftermiddagen.

I går lavede jeg små muslibider til madpakken, den lille sult eller som eftermiddagen snack, men pludselig slog det mig, at de små bider kunne laves til små stave/pinde, også med en skål sund mørk chokolade eller evt. easis chokolade som dyb.

Jeg må bare sige, at det er TOP lækkert, og vi spiste vores på ingen tid.

DU KAN MED FORDEL lave en portion muslisbider, og lave halvdelen til müslibider, og bruge den anden halvdel til muslisnacks // fredagsslik. Så har du lidt til fredagen/weekenden eller en god eftermiddag, og samtidig har du lavet noget gode bider til madpakken.

Anvend opskrifter fra muslibider. 

100-150 g god mørk chokolade, 70-80 %
evt. 1-2 tsk kokosolie (hvis du gerne vil have den lidt mere lind og ikke så fast i det)

Følg opskriften fra muslibider, og når massen er bagt og kølet ned, skæres lange stave. Del ca. “muslipladen” på midten og herefter i en masse tynde stave (ca. 10 x 1 cm).

Smelt chokolade og rør evt. kokosloie i massen. Kom chokoladen på glas, og server.

TIP skal det være sjovt og vildt, så hav lidt kokosmel, hindbærstøv eller andet frysetørrede bærstøv i små skåle ved siden af, så man de små style deres egne små muslisnacks/stave.

God weekend.

Har du ikke fået nok af lækre snacks? Du finder mine nyeste snackopskrifter og mange andre opskrifter på Klub Ditte Julie.

GemGem