Smoothie med chiagrød, banan og bær

smoothies chiagrød sund morgenmad smoothieJeg er helt pjattet med chiagrød, og får oftes lavet en god portion. Jeg kommer derfor lidt chiagrød i min smoothie. På den måde bliver min smoothie mere mættende og proteinholdig. Næsten morgenmads-agtig. Virkelig godt!

Denne smoothie er lavet på chokochiagrød – altså lavet på sojamælk med kakao – det er næsten som at spise dessert! Jeg siger jer, den er vild 🙂 !! Det er det rene lir. Vil faktisk gå så langt og sige I sagtens kan servere denne som en sund dessert.

Jeg har fået denne nye blender – ikke bare en blender, men THE MASTER!! Nørj det er den vildeste blender jeg til dato har prøvet. Jeg har lavet smoothies på smoothies lige siden den kom ind af døren. Den blender alt uden prøver, og så er den ydermere smuk at have stående på køkkenbordet, også selvom den er stor. Jeg samarbejder med Thuesen Jensen/KitchenAid, men jeg bliver ikke bedt om at fortæller om de produkter jeg få, kun hvis jeg selv ønsker det. Denne maskine er virkelig værd at fremhæve. Du bliver nød til at tilføje den til din ønskeliste.

Nu hvor der kun er 2,5 uge til mit bryllup er jeg begyndt at tænke lidt mere over min kost, ved siden af alle kagerne. Jeg træner mere og er dermed også meget mere sulten. Så jeg prøver hele tiden at finde på måder at mætte mig selv mere på, men stadig sundt. Meeeen, men det skal ikke være fanatisk og jeg vil gerne føle jeg få lidt madglæde/dessertglæde, og det må man bare sige jeg gør! Det smager så dejligt – I må prøve den.

Smoothie med chiagrød, banan og bær

3 spsk chokochiagrød (få opskriften her)
3 spsk skyr
1/2-1 dl sojamælk med kakao
1 banan
1 håndfuld frosne hindbær
1 håndfuld frosne blåbær

Blend hele herligheden.

Pynt af med kakaonibs, firske hindbær og blåbær.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (6)
  1. Syntes det er fedt du lige laver et foto af det tømte glas ?? Hvor har du fået fat i det der soyamælk m kakao? Har endnu ikke lige fået heldet med mig. Har dog fundet den med vanille og vil prøve den istedet…

  2. Vi har lidt vanskeligheder her hjemme, jeg kan ikke tåle mælkeprodukter og min kære mand kan ikke tåle soja eller mandler.. Hvad vil bruge hvis jeg skal lave en portion til ham ?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.