Så fik jeg startet mine bagekurser – LYKKE på højt plan!

bagekursus bagekurser Ditte Julie Jensen glazeMed lidt ondt i maven og en masse sommerfugle i maven fik jeg startet mine bagekurser op i torsdags og idag. Det der med at have ondt i maven, var SPILD af tid !! Sommerfuglene skulle have fyldt det hele, men på den anden side, må man også gerne være lidt nervøs!

Når jeg er nervøs er det oftes fordi jeg brænder for det jeg laver og gerne vil gøre det godt, og helst ikke skuffe! De første bagekurser hos Miele var en succes (ja, det tør jeg godt selv at skrive), og derfor var det vigtigt for mig ikke at skuffe denne gang.

Jeg afholder to slags bagekurser i dette efterår, aftenkurser med chokolade som tema, og et stort lagkagekursus.

Der er meget få ledige pladser tilbage – så eventkalenderen her for mine bagekurser

Idag i Glostrup blev jeg blæst bagover!! Nærmest alle deltagerne idag var gengangere fra mine tærtekurser i foråret, hvilket betyder mine første bagekurser var “en succes”, og de kunne holde mig ud og havde lysten til at vende tilbage.

Jeg ved næsten ikke, hvordan jeg skal skrive det uden det lyder forkert, men shit jeg blev glad idag!! Glad er ikke ordet, BLEV LYKKLIG! Shit jeg elsker det jeg laver. TAK til jer og jeg glæder helt vildt til se møde alle de andre kursusdeltagere.

Lidt billeder fra chokoladekurserne:

Billeder fra lagkagekursus:

 

GemGem

VISSKJUL Kommentarer (5)
  1. Det var en fornøjelse at deltage i torsdags. Du skal slet ikke være så overrasket over, at der er gengangere på dine kurser. Vi lærer og suger til af råd og tricks? Vi ses til lagkagekursus i november?

  2. Det ser SÅ lærerigt ud! ?
    Når du opdaterer så ofte, kommer man bare til at glæde sig dobbelt så meget som før, til at man selv skal afsted (igen). ?
    Dit tærtekursus var VIDUNDERLIGT! ?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.