Glutenfri og sukkerfri pærekage // Nem pærekage

Sukkerfri og glutenfri pærekage cake factorGlutenfro og sukkerfri pærekage, også en nem og enkel en af slagsen. Pærekagen har fået lidt CAKE FACTOR, mit kagekrydderi. Det er virkelig en god og lækker eftermiddags kage til de kolde eftermiddag/aftner.

Tina Lykkegaard og jeg har endnu engang være i køkkenet sammen og bagt til lækkert til jer. Vi bruger ikke gluten, raffineret sukker, men kun naturligt sukker, også undgår Tina også komælk/mælkeprodukter, men det gør jeg ikke 😀 Derfor har jeg i min opskrift tilføjet en vaniljecreme lavet på skyr, som jeg virkelig synes klæder kagen!

Hvis du ikke ønsker at bruge naturligt sukker, kan det erstattes med sødemiddel.

GLUTENFRI OG SUKKERFRI PÆREKAGE

til ca. 6 personer (meget kageglad kun 4 personer)

PÆREKAGE
2 æg, str. m/l
4 spsk agave sirup eller honning
1/2 dl kokosolie
50 g mandelmel
50 g havregryn
1 tsk vaniljepulver
1/2 tsk CAKE FACTOR, kagekrydderi
1 tsk bagepulver
1 spsk loppefrøskaller
4 pærer, modne
lidt mandelflager

Pisk æg, sirup og kokosolie sammen til en lys og luftig æggesnaps.  Sigt og vend de tørre ingredienser i æggesnapsen. Skrald pærerne og skær dem ud i små skriver/både. Kom lidt dej i bunden af en springform (16 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden, og placer herefter lidt pærer over dejen. Kom lidt mere dej over pærerne og gentag indtil du ikke har mere dej. Afslut med en flot kant af pærer og drys med lidt mandelflager. Bag kagen ved 200 grader varmluft i ca. 25-30 min. Lad kagen køle af i formen.

VANILJECREME
1 dl netural skyr
1 tsk vaniljepulver
1 spsk agavesirup

Rør alle ingredienser sammen og kom det op i en skål. Kan serveres til kagen, hvis du ønsker det.

GemGem

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram