Nem efterårskage med blomme, vanilje og kanel // KAGE HVEDEMEL KAMPAGNE

efterårskage kage blomme vanilje kanel nem kage

Opskriften og kampagnen er betalt af FINAX

Nem efterårskage med blomme, vanilje  og kanel, også har jeg anvendt FINAX nye kage hvedemel! FINAX og jeg vil gerne skyde kampagnen rigtigt igang, NEMLIG lancering af deres nye danske mel, KAGE HVEDEMEL.

KAMPAGNE OG KONKURRENCE

Ikke nok med vi lancerer et nyt produkt, som er virkelig godt!, så skyder vi også gang i den vildeste KONKURRENCE!!! Du kan nu vinde en ovn fra Miele samt vinde dig adgang i mine bagekurser til januar 2018. DU KAN DELTAGE I KONKURRENCEN HER – bliv mesterbager sammen med mig!

Jeg vil til januar afholde to bagekurser i samarbejde med Miele og FINAX, hvor vi sammen skal trylle de lækreste boller frem, wienerbrød og måske en masse andet. Vi skal vi hvert fald blive mesterbagere sammen! GLÆDER MIG.

Nem efterårskage med blommer, vanilje og kanel

til 8-10 personer

 KAGEDEJ
1 god vaniljestang
200 g lyst rørsukker
200 g blødt smør
2 æg, str. M/L, stuetemperatur
1,5 dl sødmælk
1 appelsin, saften
200 g FINAX kage hvedemel
130 g FINAX hvedemel med fuldkorn
2 tsk bagepulver
1 tsk kanel
100 g god hvid chokolade
4 faste blommer 

Flæk vaniljestangen på den lange led og skrab nænsomt vaniljekornene ud, og mas dem sammen med lidt af sukkeret. Pisk vaniljesukker, sukker og smør længe til det er hvidt og luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk grundigt efter hvert æg. Rør mælk og appelsinsaft i. Bland hvedemel, bagepulver og kanel og sigt det ned i dejen. Tilsæt grofthakket chokolade og rør dejen godt sammen. Fordel dejen i en springform (ca. 23 cm i diameter) beklædt med bagepapir i bunden. Rengør blommerne og skær dem i mindre både. Fordel blommebådene ovenpå dejen i et flot mønster og tryk dem let ned i dejen. Bag kagen ved 195 grader (175 grader varmluft) i ca. 45 min. til den er gylden og der ikke længere hænger dej ved, hvis du stikker ned i midten med en lille skarp kniv. Køl kagen helt af, inden den befries fra formen.

I ØVRIGT
2 dl creme fraiche, 18 %
evt. lidt flormelis

Server kagen med lidt creme fraiche, eller evt. lidt vaniljeis/flødeskum. Ønsker du en sød creme fraiche, kan den røres op med lidt flormelis eller du kan drysse kagens top med lidt flormelis.

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (2)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram