Opskriften er udviklet til Miele
Være kreativ og lav lækre chokoladebrud. Chokoladebrud er gode til at få ryddet ud i skabe og skufferne.
Mangler du at lave det sidste konfekt lige inden juleaften, eller til juledagene, så er disse chokoladebrud et virkelig godt bud på en hurtig løsning. Men en virkelig fin og smuk løsning. Jeg er pjattet med chokoladebrud! Få tømt ud i skabe og skuffer på en smuk måde.
Du kan hver søndag i advent vinde lækre præmiere på Mieles facebookside – op derind og deltage i deres store adventskonkurrence.
TILBUD PÅ CHOKOLADEKUGLER
De chokoladekugler jeg har anvendt i mine chokoladebrud er fra Special Moment. Det er nemlig ikke sukkerkugler, men små fine chokoladekugler, som før det lidt mere lækkert at få i bunden end en hård sukkerkugler (hvis du spørger mig). Lige nu har jeg en rabatkode til Special Moment. 3 poser for kun kr. 150,- – brug rabatkoden “ditte”. Jeg siger det bare, jeg har shoppet en masse sølv hjem til mine nytårskreationer.
Chokoladebrud // Julebrud
Hvid chokoladebrud
100 g hvid chokolade
rosafarvede chokoladekugler
lidt solbærstøv
sølvstøv
Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt solbærstøv eller rosadust, og dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt rosafarvet chokoladekugler.
Mørk chokoladebrud
100 g mørk chokolade
20 g mørk chokolade (krymmel)
bronzedust
bronze chokoladekugler
rød skovsyrer
Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt bronzedust, og dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Hak eller blend de 20 g chokoladen og kom det i en pose sammen med bronzedust. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt bronzefarvet chokoladekrymmel, bronzefarvet chokoladekugler og rød skovsyrer.
Mælkechokoladebrud
100 g mælkechokolade
frysetørrede havtorn
hakkede mandler
guldstøv
Smelt chokoladen og smør næsten al chokoladen ud på et stykke bagepapir. Gem ca. 1 spsk chokolade og rør det sammen med lidt guldstøv, og dryp det ud over den hvide chokolade. Tag en tandstik og træk i chokoladen. Dekorer med det dine skuffer byrder på efter julen. Jeg havde lidt frysetørrede havtorn, hakkede mandler og lidt guldstøv.