Ny E-bog med 9 sunde opskrifter // MENY

E-bogen er udviklet og udgivet af MENY

ENDELIG kan jeg fortælle, at jeg endnu engang har lavet en spændende e-bog (online hæfte) med 9 sunde opskrifter for MENY. Denne e-bog indeholder 9 SUNDE opskrifter. Alt fra smoothies, desserter, snacks, glutenfri lagkage og fastelavnsboller.

Det har været en vildt sjov udfordring, at lave denne e-bog, idet alle opskrifter skulle være uden brugen af raffineret sukker. Ikke nok med det, skulle alt bagværk være uden gluten. Så jeg har simpelthen lavet en opskrift på glutenfri fastelavnsboller – det var ikke let. Jeg savnede naturligvis luftigheden i bollen, men smagen overraskede mig faktisk! De smager rigtig fint, og cremen er lækker cremet.

e-bog sunde opskrifter

DOWNLOAD her…

E-bogen kan downloades hos MENY – du henter e-bogen lige her

Her er lidt billeder af, hvad e-bogen indeholder – jeg må bare sige “SHIT jeg er stolt af denne e-bog”!! Jeg har selv taget billederne, men det er marketsquare, som har sat e-bogen/e-hæftet op. HUSK når du har downloadet den, at gemme den på din computer som en PDF-fil, så du ikke mister den igen.

glutenfri chokoladelagkage smoothie proteinglutenfri lagkage fødselsdagslagkage sukkerfri æble dessert Glutenfri boller med grønsager

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (53)
  1. Jeg har lige prøvet, og kommer også ind på tilmelding af nyhedsbrev, så tror altså stadigvæk ikke, linket virker.

  2. Tror at man skal tilmelde sig deres nyhedsbrev og så får man automatisk tilsendt e-bogen pr. mail…

  3. Kan se der har været problemer med linket, men at du skrev det virkede igen, jeg tror det igen ikke virker?

  4. Det lyder godt. Mon dem kommer inden måneden er omme ?
    Jeg skal nemlig holde 5 års fødselsdag d. 3/2. Og vi er to der ikke tåler gluten. 😊

  5. Nu er det mere end 24 timer siden jeg tilmeldte mig nyhedsbrevet og der er stadig ikke kommet noget – øv

    1. ØV !! Kontakt MENY, jeg har skrevet til dem flere gange, og ved de arbejder på sagen. Men kontakt dem via FB 🙂

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.