Så lykkedes det mig endelig at få skrevet opskrifterne på mine protein smoothies ned. Jeg lever af mine protein smoothies. Jeg nyder tit en smoothie om eftermiddagen eller når jeg er på farten, så mætter den lidt mere.

Det findes mange former for smoothies og nogle med og uden grønsager. Denne her er godt cremet og personligt er jeg mest til  smoothies med frugter.

Jeg selv anvendte en vaniljeproteinpulver fra EASIS, idet jeg er ambassadør for dem, og faktisk er rigtig vild med smagen. Du kan anvende den du har, også helt neutral proteinpulver.

protein smoothies vaniljeprotein protein smoothies

Protein smoothies med mango

ca. 2-3 små glas

1 banan
1 scoop vanilje proteinpulver
2 dl mandeldrik eller havredrik (alm. skummemælk kan også anvendes)
1 dl mango i tern (gerne fra frost)

Kom hele herligheden op i en blender og blend det til en glat og cremet smoothies.

protein smoothies mango

protein smoothies mango vanilje

Protein smoothies med hindbær

ca. 2-3 små glas

1 banan
1 scoop vanilje proteinpulver
2 dl mandeldrik eller havredrik (alm. skummemælk kan også anvendes)
1 dl hindbær (gerne fra frost)

Kom hele herligheden op i en blender og blend det til en glat og cremet smoothies.

protein smoothies hindbær opskrift

Protein smoothies med blåbær

ca. 2-3 små glas

1 banan
1 scoop vanilje proteinpulver
2 dl mandeldrik eller havredrik (alm. skummemælk kan også anvendes)
1 dl blåbær (gerne fra frost)

Kom hele herligheden op i en blender og blend det til en glat og cremet smoothies.

opskrift protein smoothies blåbær

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (16)
 1. Det lyder rigtig lækkert, jeg skal lige hører dig kan man undlade at komme banan i, jeg kan nemlig ikke lide banan og kunne godt tænkte mig at prøve at drikke smoothies som et ekstra måltid, da jeg har haft stofskiftesygdom og har nu brug for at tage de kilo på igen som jeg desværre har tabt.

  1. Det ka unlades, så er det bare ikke en protein smoothie, men en god frugt smoothie, men den mætte nok ikke så meget 🙂

 2. Hvad er det for en proteinpulver du bruger? ❤️😃 Og 1000 tak for alle dine lækre opskrifter 👌🏻 Jeg har lavet dine cashew snack i dag og Nøj de var lækre! 🙌🏻

 3. Skønne Ditte!
  Tak for dine lækre opskrifter – bliver altid så mega lækkersulten! Må jeg spørge, hvilket proteinpulver du bruger? Jeg synes nemlig, der er himmelvid forskel på smagen af forskellige mærker af proteinpulver, nogle smager meget “kunstigt”, og kan virkelig ødelægge en god smoothie! 😬

  PS. Jeg elsker at følge dig på Insta! Man bliver totalt glad af dit skønne humør!

  1. AF hjertet tak Camilla for din besked 🙂 !!

   Jeg selv bruger EASIS proteinpulver, men jeg synes faktisk der er mange som er gode, men lige pt. er dette favoritten 🙂

 4. Hej Ditte de lyder rigtigt gode, men tænkte lidt på hvor kan man købe det protein pulver henne og glæder mig til st prøve dine smoothies

 5. Hej Ditte.
  Jeg ville høre om man kan undlade at komme den frostne frugt i og så komme en extra banan?
  Og kan man bruge soja kakao mælk istedet for mandel drinken?

 6. Hej Ditte.
  Jeg ville høre om man kan undlade at komme den frostne frugt i og så komme en extra banan?
  Og kan man bruge soja kakao mælk istedet for mandel drinken?

  Og må jeg sige vanvittig lækker grund opskrift til smoothies! Glæder mig til at prøve en med protein pulveret

 7. Bær, man køber på frost, skal varmes op for at dræbe bakterierne. Hvordan gør du? Jeg har tænkt på om man må koge sådan en pose hindbær til en tynd grød og så fryse den ned i små portioner og putte dem direkte i blenderen? Eller omvendt bruge friske bær og så fryse bananen? Ja jeg har ikke lige min egen hindbærbusk i haven. Hvad gør du?

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.