Fuldkornsbrød med hummus og pesto

Reklame for Finax // Valsemøllen Green Life

Finax har lanceret en ny serie Valsemøllen Green Life, som pt. består af tre lækre færdiglavede hummusblandinger. De skal kun røres op med vand og olie.

Jeg har testet dem, og bagt et vanvittig lækkert fuldkornsbrød med hummus og pesto. Jeg må bare være ærlig og sige, Finax har gjort det igen. Jeg er virkelig fan af dette produkt!

fuldkornsbroed-pesto-hummus-broed

finax fuldkornsbrød hummus brød

Brødet er simpelthen så saftigt og luftigt! Helt perfekt til en god omgang salat, tapas eller blot som et godt snackbrød. Jeg blev virkelig positivt overrasket over brødet. Hummus og pesto er en klassisk kombi, så den del kom ikke bag på mig, men at hummus også smager himmelsk bagt ind i et brød. Troede måske det ville blive en smule tørt, men NIX!

fuldkornsbrød pest hummus

GreenLife

FINAX har et søsterbrand, Valsemøllen Green Life. Det er Valsemøllen Green Life, som laver hummusblandningerne. Den er ikke bare økologisk – hummussen er også 100% plantebaseret og rig på fiber. Med lidt olie og vand har de gjort det nemt for dig at røre en portion hummus på ingen tid. Det er det lette og lækre, økologiske alternativ til både frokost, middag og snack, når det skal gå hurtigt.

TIP: du kan sagtens fryse brødet ned helt eller i skiver, så du altid kan tage en skive op til madpakken eller eftermiddags hyggen.

brød fletbrød fuldkornsbrød

Fuldkornsbrød med hummus og pesto

1 pakke FINAX Grovboller
2 spsk olie
1 nip salt
1 brev Valsemøllen Green Life, original hummus
3-4 spsk grøn pesto (rød kan også anvendes)
1 æggeblomme

Kom hele pakken (melblandingen) af grovboller op i en røreskål. Tag 1/2 dl af blandingen fra (gem til udrulning af dejen). Tilsæt 5 dl vand, olie og salt. Rør/ælt dejen i ca. 10 min. Stil dejen til hævning i 60 min. Udrul dejen (60×40 cm) – se evt. procesbilleder. Smør et tyndt lag pesto ud på dejen. Rør hummussen op (følg anvisningen på emballagen) og smør den ud på dejen. Rul dejen sammen til en pølse på den lange led – på samme måde, som med kanelsnegle. Skær “pølsen” op og sno den sammen (se procesbilleder). Skær enderne af, og kom fletbrødet op i en brødform. Stil brødet til hævning i 45 min. Pensl overfladen med æggeblommen og bag herefter brødet ved 200 grader varmluft i 30-35 min. Lad det køle af i formen.

Procesbilleder

hummus-greenlife-finax

brød hummus pesto

hummus-broed-fuldkornsbroed

brød flet fletbrød

fuldkornsbroed-hummus-pesto-flet

fuldbrødbrød fletbrød hummus pesto

fuldkornsbrød hummus pesto

GemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (0)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.

Instagram