Nye bagekurser for efteråret 2018

Wee… Så blev det endelig tid til at fortælle lidt om mit bagekursus for dette efterår! Nye datoer for bagekurserne samt hvad vi skal lave 🙂

Det hele vil foregår ude hos Miele i deres showroom i Glostrup og Vejle, som det plejer. Dog er det mig selv, som står for tilmeldingen denne gang. I kan købe plads på mine hold ved at klikke på datoerne længere nede.

HVAD SKAL VI LAVE?

Lagkagekursus med chokoladetemperering

Drømmer du også om at mestre temperering af chokolade, piskning og opsprøjtning af et smukt flødeskumslåg samt at kunne lave de helt rigtige og luftige lagkagebunde, så skal du hoppe med på mit bagekursus i dette efterår. Vi skal lave en klassisk lagkage med nye teknikker og et smukt ydre af tempererede chokolade.

Jeg hjælper og giver masser af gode råd, hvis konsistensen ikke helt bliver som ønsket og lagkagebunden driller. Jeg vil tage dig igennem et lærerigt lagkagekursus med chokoladetemperering og sprøjteteknikker. Alle de hemmelig tricks og teknikker vil bliver berørt på kurset.

Dette er lagkagen vi skal bage og lave en masse teknikker omkring.

DATOER FOR KURSERNE:

Lørdag den 1. september 2018 – VEJLE

Lørdag den 15. september 2018 – GLOSTRUP

Lørdag den 22. september 2018 – GLOSTRUP

Lørdag den 6. oktober 2018 – VEJLE

Lørdag den 17. november 2018 – GLOSTRUP

Jeg glæder mig helt vildt til at bage med dig!!

GemGem

GemGem

GemGem

GemGemGemGem

DEL
VISSKJUL Kommentarer (7)
  1. Hej Ditte, datoerne passer ikke, når man trykker sig ind på de forskellige kurser… Jeg vil fx gerne tilmelde mig den 14. november i Glostrup, men den står som 22. september… Bliver det rettet?

  2. Hejsa 🙂

    Jeg har købt en plads på dit kursus den 15 september i glostrup, men der står ingen steder i ordren hvad adressen er og hvad tid det er?

  3. Hej Ditte planlægger du nye kurser på Sjælland i 2019? Min 13 årige datter og jeg vil meget gerne deltage Mvh Annette

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.