BREAKING NEWS – min virksomhed tager nye højder….

Jeg har været lidt hemmelighedsfuld de sidste maaaange måneder og holdt på noget jeg ikke har haft kunnet dele før nu.

Jeg har nemlig arbejdet på et kæmpe projekt, som har krævet både meget af min energi og min tid. I har været så søde, nysgerrige og ikke mindst tålmodige både her på bloggen og på Instagram, når jeg endelig har kunne tillade mig at dele en lille snert af, hvad jeg OGSÅ bruger min tid på, med Jer. Men nu er tiden kommet til, at jeg kan dele det med jer. Juhuuu!

Stelserie og bageserie by Ditte Julie

Så hvad er det, jeg har i ærmet? Hvad er det, som giver mig så mange sommerfugle i maven? Hvad har jeg brugt så mange af mine vågne timer på det sidste års tid (plus lidt mere)? Hvad er det, der får min virksomhed til at tage en helt ny drejning?

Jo, lad mig starte med at genopfriske, hvad jeg allerede har fortalt Jer:

 • I foråret var jeg på forretningsrejse til Venedig.
 • Jeg har skrevet under på mit livs største aftale.
 • En kæmpe drøm for mig går endelig i opfyldelse.

…. I har gættet på alle mulige forskellige ting. Og nogle af Jer har også allerede gættet det.

Ditte Julie lancerer bageserie

*Trommehvirvel…*

Jeg har LÆNGE gået og tegnet på en masse, som jeg aldrig vidste om skulle blive til noget. Jeg drømte og håbede jeg en dag kunne indfri min drøm. Den dag blev til virkelighed tilbage i januar.

Jeg har tegnet min helt egen bageserie og stelserie !!

Begge serier kommer til at hedde by DITTE JULIE. Jeg har glædet mig som et lille barn til juleaften til at kunne sige dette højt! Jeg har ondt i maven, de største sommerfugle og ord kan ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til 2019!

Men jeg er også helt nervøs over at sige det højt, for det er noget, jeg har arbejdet på SÅ længe, og det er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse, men jeg kan jo ikke kunnet gøre det uden jer!!!

Derfor håber jeg virkelig også, at I vil komme til at kunne lide det. Jeg har ikke rigtig nogle billeder endnu, eller så meget jeg rent visuelt kan vise Jer. Men nu ved I endelig hvilket projekt jeg har gået og knoklet på så længe!

by Ditte Julie DNA farver

by DITTE JULIE

Bageserien kommer til at bestå af mine yndlingsredskaber med de twist, som jeg har oplevet har manglet indtil nu. Serien kommer både til at bestå af bagegrej og råvarer, som gør bagningen derhjemme endnu federe. Jeg kan ikke uddybe yderligere om produkterne i bageserien, da vi stadig er i udviklingsfasen med enkelte ting. Fælles for alle produkterne i by DITTE JULIE er, at de kommer til at være i mine DNA-farver – det gammelrosa univers – som man jo kender mig bedst i.

Stelserien kommer til at bestå af serveringstallerkner/fade, som vil være 100% flade. Det har jeg prioriteret højt, fordi jeg ved, at når man står med en smuk kage, man har brugt tid og energi på at bage og pynte, er det bare super ærgerligt at sætte den over på en buet tallerken, som får midten af kagen til at falde helt sammen. Den flade tallerken gør det også muligt at skære kagen i et smukt snit, da man ikke skal kæmpe med en kant på tallerknen. Man kan selvfølgelig også bruge tallerknerne til andet end kage, fx aftensmaden, som serveringsfade, og de største kan også benyttes som dækkeserviet på bordet. Serien er produceret i høj kvalitet af stentøj, der er mat-glaseret i mine DNA-farver (i første lancering). I første omgang kommer de i tre toner af gammelrosa, som klæder vores bær og kager så smukt. Sammen med tallerknerne lancerer jeg også et krus og en skål i hver af de tre farver.

Som et ekstra twist har jeg valgt, at stellet har den multifunktion, at man kan sætte elementerne sammen, så der kan bygges et lagkagefad ud af en skål og en tallerken eller et krus og en tallerken. Dette er muligt, da bunden er udstyret med silikone. På denne måde kan man faktisk bygge lagkagefade i to højder.

ER DET IKKE FEDT !!?? 

Jeg kan på ingen måde skjule, at jeg selv er helt oppe og kører over det, og glæder mig helt hysterisk meget til I kan få fingerne i serien til foråret 2019.

by Ditte Julie

Hvornår kommer det hele og hvor henne

Lige nu kan jeg ikke sige mere end, at det lanceres til foråret 2019, og jeg lover Jer at I kommer med på den sidste del af projektet inden lancering. Herefter starter den “virkelige” rejse. Jeg er allerede iværksætter, men på en eller anden måde føler jeg, at jeg først “rigtigt” bliver det nu.

Jeg har skabt en hel serie i mine DNA farver. Det er jeg dybt beæret og taknemmelig over! Endnu en af mine drømme går i opfyldelse. Jeg kunne flyve af glæde.

Jeg må indrømme at jeg er stolt af mig selv. Intet kommer flyvende af sig selv, selvom det godt kan se sådan ud nogle gange. Men det er benhårdt arbejde! Shit altså. Jeg er så GLAD.

Glæder mig til at kunne tage Jer med ombord i mine tanker, og alt det spændende der skal ske i hele min serie by DITTE JULIE. Nu er det ude og jeg glæder mig helt ustyrligt til at høre, hvad I tænker??

Intet uden Jer!

DEL
VISSKJUL Kommentarer (36)
 1. Wau hvor er det fantastisk, men sikke også en hemlighed at holde på og arbejde med. Jeg glæder mig til ag se din nye serie, jeg er vild med de farver.
  Held og lykke og hvor er du bare helt igennem sej, jeg elsker at følge med hos dig.
  Hilsen Lene

 2. Hej Ditte Julie 🙂
  Jeg er pjattet med det. Det er genialt – specielt det med, at det kan sættes sammen! Jeg kan godt forstå, at det er med spænding i maven, at du deler dette med os, men du skal dælme være stolt! Jeg glæder mig til at få fingrene i det 🙂

 3. Hej Ditte Julie 🙂
  Jeg er pjattet med det. Det er genialt – specielt det med, at man kan sætte dele sammen 🙂
  Du er hammer sej – Det er en fornøjelse at følge dig!
  Jeg glæder mig til at få fingrene i det 🙂

 4. Kære Ditte
  Fantastisk nyhed, kan godt forstå du er spændt.
  Er sikker på at det kommer til at gå godt, ikke mindst pga din energi og din altid positive indstilling.
  Skønt at du har tænkt på at fade skal være uden kanter. Håber at du også har tænkt på et aflangt fad til servering af tærter bagt i en aflang form, for det er svært at finde sådan et fad.

  Håber det bedste for dig, og glæder mig til at se dine produkter.

 5. Jubiiii! – Lige hvad jeg havde håbet på.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se de færdig produkter.

  Stort tillykke med dit fede projekt og sejt at du har kunne gå med det helt for dig selv.

 6. Yaaaay !!! Det vil vi glæde os sååååå meget til !!
  Det bliver det fedeste og endelig ved man hvad man skal ønske sig i fødselsdagsgave fremover
  KÆMPE TILLYKKE !! Du er for vild og du fortjener det så ubeskriveligt meget !! Ditte du er intet mindre end fantastisk

 7. Stort tillykke. Det er et stort skridt men også super flot gået af dig. Jeg glæder mig til at se det færdige produkt.

 8. Det lyder fantastisk Ditte!!! Det bliver uden tvivl et fantastisk koncept, og hvor glæder jeg mig til at følge det!!!

 9. Woow Du er såå mega sej❤️ KÆMPE STORT TILLYKKE selvom det endnu ikke er gået i luften
  Jeg glæder mig- elsker din stil så det kan kun blive smukt og lækkert
  Kæmpe krams og tanker❤️

 10. Love it – love it !!!
  Kan mærke i din ‘post’ hvordan din krop sitre i begejstring og glæde… men også i nervøsitet. Glæder mig – og stort tillykke!

 11. Wow. Hvor er det fedt!
  Det kan kun blive en succes.
  Flade kagefade- juhuuuuu. Kæmpe mangelvare.
  Kan ikke vente til at se hvad du ellers har i ærmet. ❤️
  Stort tillykke

 12. Wow hvor er det fantastisk! Og hvor er det fedt at høre, at du har fået lov til at udleve (endnu) en kæmpe drøm. Jeg kan godt forstå, at du er stolt af dig selv, og det har du også alt mulig grund til at være!

  Held og lykke med det hele. Jeg glæder mig til at se det, og til at følge med på sidste del af rejsen…… og selvfølgelig til at eje noget fra serierne

 13. Stort tillykke. Er sikker på jeg kommer til at købe. Kan du fortælle prisklasse endnu? Og hvor man kommer til at kunne købe det?

 14. Eeeej hvor fedt!!! Jeg glæder mig allerede som et lille barn til at få fingre i dine produkter. Du har lige fra den store bagedyst været min store inspiration, der fik mig igang med bagning, så det her nye tiltag er fuldstændig fantastisk!

 15. Tillykke med det hele, det bliver spændende at følge og se det endelige resultat.
  Hvor er det sjovt, at du pointerer, at fadene bliver flade. Jeg har præcis i dag stået og bandet over mit lagkagefad, for den forbistrede kant gør det altid svært at smøre kagen op. Jeg skal helt klart have en af dine FLADE fade

 16. Woohooo stort tillykke, det lyder virkelig spændende. For hvis nogen ved hvad behovet er i forhold til udstyr og stel til kager osv. så er det vist dig
  Sikke en inspiration du er med din kageudvikling/by DitteJulie.

 17. Jeg er glad på dine vegne,
  STORT tillykke
  og den farve er så smuk.
  Jeg glæder mig til at se det .

  Varme hilsener fra
  ☀️ Lykkehaab

 18. Whow hvor er det fedt, sikke en kæmpe og fantastisk nyhed, stort tillykke herfra . Det er helt vildt flot og beundringsværdigt hvad du allerede har opnået og jeg er sikker på, at der er meget i vente. Jeg glæder mig til at følge det og dig

 19. Yes endelig Og tillykke
  Jeg skrev til dig for et stykke tid siden og efterspurgte en guide til ordentlige bage redskaber i køkkenet, fordi jeg gerne vil have noget i en ordentlig kvalitet.
  Det får jeg nu Og jeg kommer til at købe mig fattig i dine produkter

 20. Så godt gået – stort tillykke!
  Håber du vil tænke rene råvarer ind i din serie, uden alt for meget E-halløj som man ikke ved hvad er og knap nok kan udtale.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.