Juleinspiration og peberkagehus

Igår åbnede Lars Jon dørerne op til “Into the wood” i hans vidunderlige butik på Store Kongensgade. Jeg har efterhånden set Lars lave den ene smukke kreation efter den anden, og hver gang er jeg lige imponeret! Du er så LATTERLIG dygtig!

hvid og groen jul

boeger lars jon inspiration

juleinspiration hos Lars jon

Det er efterhånden svært for mig, at finde nye smukke ord, som kan beskrive min respekt og kærlighed til Lars’ arbejde. For mig er der ingen tvivl om, at Lars har et helt særligt talent og en evne til at skabe mesterværker og rum, som altid overrasker. Kom i julestemning og besøg hans butik! Den varmeste anbefaling herfra!

julekranse

jul hos lars jon

magisk jul inspiration

into the wood lars jon

PEBERKAGEHUS

et hus

PEBERKAGEDEJ
125 g smør
200 g mørk sirup
150 g brun farin
2 tsk CAKE FACTOR, mit kagekrydderi
2 tsk natron
1 æg, str M/L
500 g kage hvedemel eller alm. hvedemel
et nip salt

Kom smør, sirup og brun farin op i en gryde og bring massen i kog. Tilsæt krydderiet og natron, og lad massen boble let op og tag gryden af varmen. Lad det køle lidt af. Sigt melet i en røre skål og kom den lune smørblanding op til melet og rør det sammen på en røremaskine. Tilsæt ægget og rør dejen homogen. Kom brunkagedejen i en frostpose og læg den på køl natten over. (Dejen kan holde sig på køl i ca. 3-5 dage.)

Rul dejen ud og skær det hus du drømmer om eller brug en købt skrabelon. Bag kagerne ved 180 grader varmluft i 8-10 min.

GLASUR
100 g flormelis
30 g past. æggehvider
lidt hvidt sukker
evt. pastafavre efter ønske
sukkerperler

Pisk flormelis og æggehvider sammen til en luftig glasur. Dekorer dit peberkagehus som du ønsker – brug evt. billedet til inspiration.

peberkagehus

opskrift peberkagehus

Peberkagehuset står i Lars’ butik, så læge det kan holde og pynter.

julekranse advent

DEL
VISSKJUL Kommentarer (3)

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.