Greengate sommer katalog – stolt mor

Reklame for GreenGate.

Jeg er en virkelig stolt mor! Det er jeg jo altid, men lige for øjeblikket er jeg altså ekstrastolt. I weekenden landede GreenGates nyeste katalog SUMMER 2019. Av av av – mit hjerte smelter lidt over, hvor smukt det er.

sommerkatalog greengate

Karla og jeg er nemlig modeller (igen) i det nyeste katalog fra GreenGate, der udkommer i dag. Det er vildt at se sit eget barn, som model i et stort katalog, der bliver sendt rundt i store dele af verden. Det får mit morhjerte til at banke ekstra hurtigt. Jeg var ikke til at skyde igennem af stolthed, da vi kiggede kataloget igennem.

karla værelse

Karla er en del af GreenGate og mit arbejde.

Det er også lidt skræmmende, for hun er jo bare min lille pige. Tænk, at min Karla, som på daværende tidspunkt kun var 4 år gammel, skulle med på job hos Greengate. Jeg kender selvfølgelig og ved hvad hun formentlig kan klare og ikke klare, men det var stadig Karla, der skulle “levere varen”. Smile på de rigtige tidspunkter, modtage instrukser fra folk, hun kun har set gå gange før, og i det hele taget være “på” i en hel dag. Hvordan forklarer man lige en 4-årig, at et helt hold af stylister, fotografer osv. tager på job i dag for at tage billeder af DIG. Det gør man ikke… 😄

Det gik så fint, og hun var så dygtig. (Ja, det skal jeg jo sige 😉) Det var en fantastisk hyggelig dag, og resultaterne er også blevet SÅ fine, synes jeg. Karla synes også, at det er sjovt at se sig selv i et katalog. Så selvom vi er midt i al julehyggen, og det er gråt og koldt udenfor, giver jeg jer lige et skud af sommervarme, sødmefulde jordbær, solskin og feriestemning.

sommer katalog greengate

forside greengate

lemonade greengate

Karla elsker GreenGate…

Karla ELSKER at være med ude hos GreenGate (som udtaler GrinGæte). Hvis hun kunne bestemme, tog hun allerhelst med, hver gang jeg skulle til møde derude. Alle de, der har deres dagligdag derude, er hun helt vild med. Det er så familieagtigt, at være på besøg. Stedet og mennesker emmer af hygge og tryghed – det er noget helt særligt!

Jeg er helt enig med Karla. Det er en stemning, man ikke finder andre steder. Og det skinner også igennem i deres stel. Det emmer af nærvær, hygge, god tid og tryghed. Det passer derfor perfekt til en kop kaffe brygget med kærlighed til en, der fortjener det ekstra meget, en hjemmebagt kage serveret til familien en ferie-eftermiddag, eller en ekstra-lækker morgenmad i sommerhuset. Yndige, søde og hyggelige tekstiler og stel, jeg ville elske at dække spisebordet med i sommerhuset (man har da lov at drømme…)

karla model

greengate børneværelse

Blot lidt kærlig stolthed fra en meget STOLT mor!

DEL
VISSKJUL Kommentarer (12)
 1. Du har altså også god grund til at være stolt Karla er da så sød og skøn på de billeder, waou. God december til jer alle

 2. Hvor er det nogle kære billeder. Jeg synes bare det er synd hun ikke har sine fine briller på. I det mindste på et par af billederne. Jeg har selv haft briller siden jeg var 5 år, og har først affundet mig med det efter jeg blev meget voksen

  1. Var desværre os min første tanke efter jeg selvfølgeligt syntes at Karla er så fin og at det er fantastiske billeder. Og jeg forstår i den grad din stolthed! ❤️ Men jeg har som Sidsel os først som voksen affundet mig med mine briller. Og så sender det bare et signal om man ikk er ligeså fin og nuttet med briller. Det ved jeg godt at du som mor syntes at din datter er. Så du må ikk blive ked af det jeg skriver og tro jeg ikk tænker du syntes det, ingen kritik af dig som mor. Men tænker bare hvem og hvorfor har fået den ide at hun ikk skal have sine fine briller på?

   1. Fordi Karlas briller ikke havde anti-refleks dengang billederne blev taget. De var nye og hun skulle have en prøve brille. Hvis hun skulle have briller på, ville hun ikke have nogen øjne. Så det har bestemt intet med det at gøre.

    1. Jeg tror, du har læst min kommentar fuldstændig modsat af hvad der var ment med den. Mente intet negativt ved det. Jeg var bare nysgerrig, for din datter da da bare så nuttet både med OG uden briller. Jeg burde nok have kastet et par emojis ind i den første besked. Det skrevne ord kan nemt misforstås, og jeg er ingen Shakespeare. ❤️

     1. Det var ordet “synd”. Og det synes jeg bestemt ikke det er 🙂 Uanset om det er et aktiv valg eller ikke aktivt valg 🙂 Men glad for du siger jeg har misforstået det.

  2. Fordi Karlas briller ikke havde anti-refleks dengang billederne blev taget. De var nye og hun skulle have en prøve brille. Hvis hun skulle have briller på, ville hun ikke have nogen øjne. Så det har bestemt intet med det at gøre.

 3. Jeg håber, at i har fået lov at få kopier af de vidunderlige billeder af Karla ❤️
  Glædelig jul.

  Vh
  Tina, der er lige så stolt mor, for min mellemste er startet ved Livgarden idag

 4. Ditte og mark i kan da kun være nogle stolte forældre wow jeres Karla er virkelig smuk på de billeder – meget naturlig pige …… og hvis man så lige vidste lidt om briller og kamera så burde næsten alle vide det med refleks og lyset det ville ødelægge de billeder og som du var inde på ditte så ville man ikke kunne se hendes øjne – det fik min datter netop af vide da vi skulle til en prof fotograf engang
  rigtig god uge til jer alle – dejligt at følge dig på insta

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.