Bagekurser i efterårsferien // Skal vi bage sammen?
8. september 2017

Bagekurser i efterårsferien // Skal vi bage sammen?

Så er der kun 14 dage til mine bagekurser igen starter op ud hos Miele. De blev nærmest revet væk – I er så søde. Jeg glæder mig helt vildt til at skulle bage sammen med jer alle sammen og vi sammen skal trylle ude i Mieles køkkener.

Miele og jeg har valgt at åbne op for nogle flere bagekurser i efterårsferien. Så står du og tænker – jeg skal da have en fridag og bage sammen med mig, kan du tilmelde dig mit bagekursus

LAGKAGEKURSUS : onsdag den 18. oktober kl. 10-16 i GLOSTRUP – tilmelding her

LAGKAGEKURSUS : fredag den 20. oktober, kl. 10-16i GLOSTRUP – tilmelding her

Kursusbeskrivelse:

Skiller moussen, falder bunden sammen på midten og bliver din lagkage aldrig hélt så skarp som på billedet?

Så tøv ikke – der er hjælp at hente! Ditte Julie Jensen, kendt fra Den Store Bagedyst 2015, vil tage dig igennem et lærerigt lagkagekursus, hvor du skal igennem lagkagens mange hemmeligheder.

Dittes store passion inden for bagning er at få det velsmagende og det æstetiske til at gå op i en højere enhed. Hun vil på dette lagkagekursus guide dig igennem, bunde, mousser, cremer og den berømte glaze.  Glaze er den spejlblanke hinde en mousselagkage kan overhældes med, men den kan være drilsk og kunsten er at lave en glaze UDEN luftbobler.

Ditte vil naturligvis ikke lave en helt traditionel lagkage,  men derimod en lidt utraditionel lagkage – nye teknikker skal indlæres. På kurset vil Ditte i fællesskab med dig udvikle dine færdigheder og introducere dig for den magiske bageverden. Dittes store engagement og bageglæde vil fylde lokalet og være med til, at gøre dagen uforglemmelig og lærerig.

Du kan også se, om jeg skulle have få ledige pladser tilbage i Glostrup eller Vejle. Se eventkalenderen her

Jeg håber vi ses til at spændende kursus.

 

GemGem