Banansnitter med karamel
21. juni 2016

Banansnitter med karamel

8 personer

Opskrift på banansnitter med karamel:

  • Lav 1/2 position af min banankage (dog undlad nødder og chokolade i kagen).
  • Bag banankagen i en firkantet form (ca. 20 x 20 cm) i 20-25 min. Lad den køle helt ned, og skær kagen ud i små snitter og dekorer med karamel. Jeg brugte kondenseret mælk, som du koger i ca. 4 timer i en gryde under låg. Husk dåsen konstant skal være dækket af vand.
  • Spiselig blomster er skovsyre blomster.

OKAY – jeg siger det igen, og jeg mener det virkelig! Banankage er virkelig min YNDLINGS kage (ej, okay jeg har mange), men jeg elsker at lave banankage, jeg elsker at variere min banankage, hvilket jeg også har gjort her. Jeg synes det er dejligt at udvikle opskrifter, men synes faktisk det er lige så sjovt, at bygge videre på opskrifter og inspirere til nye udtryk i samme opskrift. Derfor lavede jeg min banankage om til nogle små banansnitter.

Håber du vil kaste dig ud i disse små banansnitter 🙂 Jeg elsker at se mine opskrifter blive til virkelighed – så tag mig endelig eller brug @dittejuliejensen eller #Dittejuliejensen, så jeg kan se jeres kreationer!

 

GemGem